| DUTCH BLOGTOUR | Winactie + Preview van S.T.A.G.S door M.E. Bennett

Jajaaa, vandaag is het dan mijn beurt om een artikel te delen met jullie tijdens de S.T.A.G.S. blog tour, georganiseerd door Uitgeverij Meis & Maas! Een aantal bloggers gingen mij al voor in deze blogtour en vandaag ben ik dan aan de beurt, zijn jullie er klaar voor?

In eerste instantie stond ik gepland om ook een recensie te delen, maar ik heb even de plannen omgegooid in overleg met mijn contactpersoon bij de uitgever, dus mijn recensie zal later gaan verschijnen. Wat heb ik dan voor jullie vandaag? De titel van het artikel verraadt het al natuurlijk:

Ik mag een exemplaar weggeven van S.T.A.G.S
&
ik deel een preview van het boek met jullie,
waarin je het eerste hoofdstuk kunt lezen!

PREVIEW! 

Laat me beginnen met het doorlinken naar de preview van dit boek, zodat je al meteen de smaak te pakken krijgt. Als je begint aan dit boek, ben je meteen benieuwd naar wat komen gaat en wil je meer. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn, lees dan vooral even de preview door om al een beetje voor te proeven en enthousiast te worden!

Klik op het onderstaande plaatje en je wordt doorgelinkt naar
de desbetreffende pagina waar je de preview kunt lezen!

!WIN-ACTIE!

Hoe maak je kans op een exemplaar van deze super spannende YA thriller?

En as usual: DELEN van het Facebook Bericht IS LIEF ♥
Melissa’s Bookworld’s facebookpagina LIKEN IS LIEF ♥

SUCCES ALLEMAAL!

Morgen is de beurt aan Dennis van Coole Suggesties met een artikel over S.T.A.G.S,
vergeet zeker geen kijkje te nemen op de site!

6 Comments

  1. Ik doe graag mee! Ik verwacht dat het een verhaal met een hoog tempo is, jagen of er word op je gejaagd. Het komt op mij over als een de hungergames, mazerunnerachtig.

  2. Ik loot graag mee. Ik verwacht een heerlijk boek dat je niet weg kunt leggen

  3. Ik verwacht een heerlijk boek dat je niet weg kunt leggen en daarom loot ik graag mee

  4. Als het nog kan zou ik heel graag een kansje wagen! Lijkt mij een spannend boek. Weet niet of ik wel mee zou gaan op dat weekendje weg. Benieuwd waarom de hoofdpersoon die keuze toch heeft gemaakt en wat er allemaal gaat gebeuren!

  5. Ik doe graag mee. Ik verwacht een spannend en meeslepend verhaal wat je niet weg kan leggen.

  6. Ik verwacht dat ik snel door het boek kom en dat ik helemaal in het verhaal gezogen word. Het lijkt me echt een leuk boek, dus ik doe mee met de winactie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge