| BLOGTOUR Spellslinger van Sebastien de Castell |

| BLOGTOUR Spellslinger van Sebastien de Castell |

Ik was één van de gelukkige bloggers die benaderd werd om dit boek te promoten tijdens de blogtour. Ik kwam het boek eerder al in het Engels tegen op Goodreads en het sprak me meteen aan dus ik kon het aanbod om dit boek te mogen lezen voor MEIS & MAAS niet afslaan. En natuurlijk werk ik ook enorm graag mee aan de blogtour waarmee alle deelnemende bloggers het boek gaan promoten. Ik vond het een ge-wel-dig eerste boek van een nieuwe serie, dus het zoeken naar redenen Waarom jullie dit boek moeten kopen/lezen was dan ook niet zo heel moeilijk 😉 Het was even wennen om het op deze manier aan te pakken omdat ik normaliter een recensie schrijf, maar het was wel enorm leuk om het dus ook juist eens op een andere manier te doen. Om niet langer te blijven hangen in de intro; lees lekker verder en ontdek waarom jij Spellslinger; Vogelvrij moet aanschaffen! Veel leesplzier!

5 REDENEN WAAROM JE SPELLSLINGER; VOGELVRIJ ZEKER WETEN MOET LEZEN!

 • MEESLEPENDE STORY-LINE.
  Tja, ik ben nu eenmaal gek van fantasy/magie en de synopsis van dit boek sprak me van begin af aan enorm aan. De synopsis was maar het puntje van de ijsberg, want dit boek heeft zoveel inhoud en diepgang, een geweldige world building en de story-line is echt meeslepend van begin tot eind. Ik werd het verhaal ingezogen en ik beleefde alles enorm intens mee. Elk beetje nieuwe informatie en ontwikkelingen, heb ik verslonden en ik wilde alleen maar meer, meer, meer. Je volgt Kellen, een bijna 16 jarige jongen, die op het punt staat om Magiër te worden. Maar zijn tatoeages die de magie tot leven moeten wekken, doen nog helemaal niks. Hierdoor wordt Kellen gedwongen creatief te zijn, want hij wil zich niet uit het veld laten slaan, en gaat zijn verhaal een hele andere wending krijgen. Elk hoofdstuk is een page turner en houdt je in z’n greep!

 

 • PERSONAGES DIE JE WETEN TE RAKEN.
  Ik vond het prachtig om te lezen hoe de schrijver de personages laat ontwikkelen in dit boek, vooral Kellen, het hoofdpersonage. Hij moet leren zichzelf te accepteren om wie hij is en proberen een nieuwe weg in te slaan, wat erg moeilijk is als je een bepaald doel voor ogen hebt. Zijn ontwikkeling in dit boek vond ik echt enorm goed neergezet en ik heb er intens van genoten! Samen met Kellen leer je nieuwe personages kennen, je leert over verraad en het sluiten van nieuwe ‘vriendschappen’ en romantiek. Een enorme diversiteit aan personages zit er verscholen in dit heerlijke spannende boek. Dankzij de diepgang zijn ze ook erg goed ontwikkeld en personage ontwikkeling is voor mij altijd erg belangrijk, dus ik ben echt happy en daarmee is dit dus zeker weten een punt waarmee ik wil benadrukken Waarom je dit boek zou moeten lezen.
  – LEVENSLESSEN/BOODSCHAPPEN
  Deze sluit vooral aan op mijn punt van hierboven over de ontwikkelingen van Kellan. Ik vind het altijd geweldig om te lezen als personages zo’n ontwikkeling doormaken en als auteurs ‘tussen de regels door’ boodschappen weten over te brengen.
  – EEN HELE SPECIALE KAT.
  Ik wil hier nog niet Te diep op ingaan haha, want je moet het echt zelf ervaren – maar ik Moest er echt even iets over zeggen. Want er zit echt een enorm leuk katten personage in dit boek verwerkt, waar je van gaat genieten. Of je nu een dieren liefhebber bent of niet, dit ‘personage’ is echt ge-wel-dig neergezet en was voor mij ook echt het apart benoemen waard in dit artikel! Als je goed naar de cover kijkt, kun je stiekem al zien met eigen ogen waar ik het over heb 😉

 

 • HUMOR.
  Yep, da’s zeker aanwezig in dit boek. De aanwezigheid van humor is voor mij altijd erg belangrijk. Ik houd van boeken met een serieuze boodschap, een mooie world building en een goed in elkaar stekende story-line, maar humor is voor mij ook een erg belangrijke must tijdens het lezen van een boek. Het hoeft zeker niet de overhand te hebben voor mij, ik houd zelfs meer van het speelse gebruik ervan als dat het een hoofd bestandsdeel is. Anyway, de humor in dit boek is heerlijk en laat je smilen en is zeker een van de redenen waarom je dit boek moet lezen!

 

 • FANTASIE/MAGIE ELEMENTEN.
  Als je gek bent van fantasy/magie elementen, dan is dit boek echt precies hetgeen wat je zoekt! En dit is echt een boek met een geweldige opzet, welk voor elke lezer – ongeacht leeftijd of geslacht – een genot is om te lezen van begin tot eind. In het begin moest ik er even inkomen en voor mezelf alles op een rijtje zetten; welke magie gebruikt wordt in deze wereld en hoe alles opgezet is enz. Maar alles wat ik te lezen kreeg, daar werd ik meteen enthousiast van. Het zijn zulke gave aanwezige elementen en je wil alleen maar meer ontdekken en leren over de magie en alle andere zaken die nog aan bod gaan komen.

 

 • GEWELDIGE SCHRIJFSTIJL.
  Het boek leest echt ontzettend lekker weg en da’s mede dankzij de schrijfstijl. Een boek als Spellslinger, waarvan je vooraf weet dat het magie bevat en een spannende story-line, wordt vaak gemaakt of gebroken door de schrijfstijl vind ik zelf. De manier waarop een auteur personages neerzet, de world building schrijft en natuurlijk de ontwikkelingen van de personages en de story-line zelf; zit er diepgang in het verhaal of blijft het oppervlakkig? Enz. Nou ik kan je zeggen, dit boek bevat het allemaal; geweldige personages, spannende story-line met gave ontwikkelingen en diepgang en een super gave world building. Voor mij is dat vooral goed overgekomen dankzij de heerlijke schrijfstijl. De schrijfstijl van Castell is perfect voor het schrijven van boeken als deze, waarvan je veel verwacht. En de verwachtingen worden waar gemaakt.

Een geweldig eerste boek in de serie, waarvan je na het uitlezen alleen maar meer wil. Ik kijk enorm uit naar het vervolg en hoop dat ik die net zo zal gaan verslinden als wat ik met dit boek heb gedaan. En natuurlijk hoop ik dat ik je heb kunnen overtuigen met mijn redenen, zodat je dit boek asap op je TO BUY lijstje gaat zetten! Je gaat er geen spijt van krijgen, echt niet!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de artikelen van de bloggers die nog volgen in de tour? Morgen komt een artikel online bij mede-blogster Michelle van MyBooksandLife.be! 

 

 

8 Comments

 1. Wauw, ik kende dit boek nog niet maar dit artikel maakt mij echt zo nieuwsgierig!
  Do onlangs geplaatst…TBR- tagMy Profile

  1. Author

   Ahh, leuk om te horen!! Het boek doet het internationaal heel erg goed. Ik hoop dat de lezers hier in NL er net zo van gaan genieten als ik ook heb gedaan. Kan ‘m echt aanraden.
   melissasbookworld onlangs geplaatst…| BOOKHAUL | August 2017My Profile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge