SHOPLOG | Aliexpress #1

SHOPLOG | Aliexpress #1

Aside from book shopping I love shopping in general, especially for cute must have items like washi tape, bookmarks, notebooks, etc. I’ve recently ordered several items via Aliexpress.com and I thought about showing my haul to you guys. I invoked a ‘shop-log categories’ on the blog, in which I’ll regularly share my latest buys. I always like to hear what you love to buy online too,  so if you’ve got recommendations for cute items, let me know.. Happy reading!

The first items I  wanted to show you were the two pencil cases from the photo above. They’ve got a cute Eiffel tower design on it and i love it. The material it’s made of is some kind of fabric which is nice to the touch. They’re not very large so it’s not for use of larger pencils and such but for pens and smaller pencils it’s perfect! I’ll definitely take these with me on my upcoming vacation!

You can buy these cases HERE. 

Since we have our new furniture all of my other phone cases went missing. I think they went out with the trash – me sad.. – so it was really necessary to buy some new phone cases 😉
I went with a flip book phone case, which has space for passes inside, which I love. And then I bought two simple cases, one with a Book quote and another one of Beauty and the Beast.

You can buy the Beauty and the Beast phone case HERE. 

You can buy the Book quote phone case HERE. 

You can buy the Flip book Leather phone case HERE.

Maybe you’ve already seen in a recent article that I’ve started using a Bullet Journal and although I’ve already had some washi tape I couldn’t resist buying these from aliexpress. I want to do a BoHo theme in August or September so the dream-catcher tape is perfect to use for that month. The same goes for the other three.. I want to to monthly themes in which I want to use these washi tapes. Can’t wait to start drawing my first drafts soon and use these washi tapes!

You can buy the washi tape with the sea and Ice cream theme HERE.   

You can buy the washi tape with the dream-cather and hot air balloon theme HERE.

I hope you like this article. I wanted to expand the blog with some non-book-related articles and a shoplog seemed like an awesome addition.  Articles like this one will only be posted when I’ve got something worth showing. I don’t order supplies every month so it could be there isn’t going to be a new article for a couple of months.. Or maybe there’ll be two per month, we’ll see. It depends on the control of my inner shopaholic, lol.

Do you often shop via Aliexpress and what are your favorite articles to buy there?

7 Comments

 1. Ik denk dat ik tot nu toe nog niets heb besteld bij Alliexpress. De reden dat ik dit niet meteen met zekerheid durfde zeggen is dat ik er al wel heel veel leuke dingen heb bewonderd. Van jouw lijstje is de Dreamcatcher Washi-tape mijn favoriet.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Fictionista #9My Profile

  1. Author

   Ja, het meest veilige is om aliexpress NOOIT te bezoeken hahaha. Maarrr.. je bespaart je er eigenlijk ook weer een hoop mee hoor! Ik probeer er vooral spulletjes te kopen die gewoon lekker goedkoop zijn, gratis verzending hebben en die je hier niet vind. Sure, hier vind je ook washi tape maar die is dan weer net niet mijn smaak. En telefoon hoesjes vind je hier ook, maar bij lange na niet voor dat geld bv als wat ze bij Aliexpress kosten hihi. Ik kocht er onlangs ook een hele gave veer-pen, die ik binnenkort laat zien en iets handigs voor in de keuken – een pancake/egg mold waarmee je het ook heel makkelijk kunt omdraaien in de pan!

   Aliexpress is geweldig hihi..
   melissasbookworld onlangs geplaatst…| MELISSA’S MONDAY MEMORIES | June 5th – June 11thMy Profile

    1. Author

     oeh dan wordt het hoog tijd om een bezoekje te gaan brengen hihi. Je kunt een blokje aanvinken van ‘Gratis verzending’ , daar filter ik bv. altijd op, echt ideaal 🙂 Heel veel spulletjes worden gratis verzonden!

  1. Author

   Dankje! En het kost ook echt niks he, heerlijk hihi. Al is het wel gevaarlijk, want je hebt binnen no-time je mandje vol staan en dan tikt het uiteindelijk toch wel weer aan. Dus ik zit alsnog vaak te verwijderen voordat ik echt ga betalen, lol. De quote op het telefoonhoesje vond ik ook echt heel tof! Was ook perfect geweest om inderdaad op andere producten te bedrukken! En de washi tape ben ik echt verliefd op ja <3 Ik wil thema's tekenen in de bullet journal met ijsjes, boho - dreamcatchers, etc. dus deze washi tape is dan echt perfect! En again; lekker goedkoop hihi.
   melissasbookworld onlangs geplaatst…| MELISSA’S MONDAY MEMORIES | June 5th – June 11thMy Profile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge