| WISHLIST WEDNESDAY | #31

| WISHLIST WEDNESDAY | #31

Woensdag betekent dus weer dat ik in mijn wishlist archieven duik en jullie een blik gun in mijn wensenlijstjes. Welke boeken voegde ik onlangs nog toe aan mijn wishlist lijsten? Welke staat er al heel lang op maar heb ik nog steeds niet? Van young adult tot fantasy en paranormal romance of gewone romans. Er komt van alles aan bod! Zoek jij iets nieuws om aan je eigen wishlist toe te voegen? Misschien zie je wel iets tussen mijn lijstje staan! Veel lees/kijk plezier.

CONFESS van Colleen Hoover

ConfessNatuurlijk staat Alles van Colleen Hoover wat ik nog niet las op mijn wishlist, want mijn god wat is Colleen een geweldige auteur. Echt een van mijn favorieten!! En van confess is er een TV serie gemaakt, waarvan ik vorige week alle afleveringen van zag die er so far uitkwamen en ik was INSTANT-HOOKED! Stiekem ben ik blij dat ik het boek nog niet las, want ik heb de serie met tranen op mijn wangen afgekeken, zo hartverscheurend en mooi tegelijk dat het was. En ik denk dat als je het boek gelezen hebt en dan de serie ziet, je helemaal kapot gaat aan feels.. Maar dit boek hoort echt bij mijn Hoover collectie erbij te komen!

Auburn Reed is determined to rebuild her shattered life and she has no room for mistakes. But when she walks into a Dallas art studio in search of a job, she doesn’t expect to become deeply attracted to the studio’s enigmatic artist, Owen Gentry.

For once, Auburn takes a chance and puts her heart in control, only to discover that Owen is hiding a huge secret. The magnitude of his past threatens to destroy everything Auburn loves most, and the only way to get her life back on track is to cut Owen out of it—but can she do it?

With her moving and compelling prose, Hoover “will pull heartstrings in this second-chance love story” (Booklist)

THE BOOK JUMPER van Mecthild Glaser

The Book JumperEen personage wat de mogelijkheid heeft om in boekenwerelden terecht te komen. Dit boek is toch een must-read voor elke lezer lijkt me? Ik ben in ieder geval vastbesloten erachter te komen of ik dit boek echt zo gaaf ga vinden als dat ik er nu al enthousiast over ben! En die cover ziet er ook echt prachtig uit! 

Amy Lennox doesn’t know quite what to expect when she and her mother pick up and leave Germany for Scotland, heading to her mother’s childhood home of Lennox House on the island of Stormsay.

Amy’s grandmother, Lady Mairead, insists that Amy must read while she resides at Lennox House—but not in the usual way. It turns out that Amy is a book jumper, able to leap into a story and interact with the world inside. As thrilling as Amy’s new power is, it also brings danger: someone is stealing from the books she visits, and that person may be after her life. Teaming up with fellow book jumper Will, Amy vows to get to the bottom of the thefts—at whatever cost.

CATCH ME WHEN I FALL van Vicki Leigh

Catch Me When I Fall (Dreamcatcher #1)Dit is een boek wat zo ongeveer bovenaan mijn wishlist staat momenteel. Het lijkt me zo’n enorm gaaf boek. De cover vond ik al intrigerend, maar de samenvatting van het boek laat mijn hartje sneller kloppen! Ik ben heel erg benieuwd of iemand van mijn lezers dit boek al las? Zo ja, wat vond je ervan? Ik kan in ieder geval niet wachten om dit boek te kopen en te lezen!! 

In 1814, at the age of seventeen, Daniel Graham sacrificed himself to save another. Recruited at his death to be a Protector of the Night, he has spent 200 years as a Dreamcatcher, guarding humans from Nightmares—clawed, red-eyed creatures that feed off people’s fears while they sleep. He’s become one of the best, but he wants nothing more than to stop.

Then he’s given an assignment to watch over sixteen-year-old Kayla Bartlett, a clinically depressed patient in a psychiatric ward. Nightmares love a human with a tortured past. Yet, when they take a deep interest in her, appearing in unprecedented numbers, the job becomes more dangerous than any Daniel’s ever experienced—because someone with the power to control the monsters seems to want her dead.

Driven by his growing feelings for her, he whisks her away to Rome where others like him can keep her safe. Under their roof, the Protectors discover what Kayla is and why someone who can manipulate Nightmares has her in his sights. But before they can make a move, the Protectors are betrayed and Kayla is kidnapped. Daniel will stop at nothing to save her. Even if it means giving up his immortality.

He thought she was just another girl to protect. He was wrong.

ROYALLY SCREWED van Emma Chase

Royally Screwed (Royally, #1)Toen ik de samenvatting last van dit boek dacht ik meteen terug aan een film waar ik altijd helemaal gek van was: the Prince & Me. Burger meisje en Prins worden verliefd op elkaar, maar doordat ze beide in compleet andere ‘werelden’ leven en grootgebracht zijn, is het niet vanzelfsprekend dat ze de mogelijkheid hebben om voor Liefde te kiezen.. En het is een new adult boek, dus dat zal ook wel betekenen dat er een aantal hot and steamy scenes in zitten *wiebelt met de wenkbrauwen, zoals Adinda dat zou doen hahahaa* Yep, I’M IN! Vriendinnetje Jenny las het eerste boek al en is momenteel in boek twee bezig en is er razend enthousiast over. Ik hoop het eerste boek in ieder geval asap toe te kunnen voegen aan de collectie!

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, Crowned Prince of Wessco, aka His Royal Hotness, is wickedly charming, devastatingly handsome, and unabashedly arrogant; hard not to be when people are constantly bowing down to you.

Then, one snowy night in Manhattan, the prince meets a dark haired beauty who doesn’t bow down. Instead, she throws a pie in his face. Nicholas wants to find out if she tastes as good as her pie, and this heir apparent is used to getting what he wants. Dating a prince isn’t what waitress Olivia Hammond ever imagined it would be.

There’s a disapproving queen, a wildly inappropriate spare heir, relentless paparazzi, and brutal public scrutiny. While they’ve traded in horse drawn carriages for Rolls Royces, and haven’t chopped anyone’s head off lately, the royals are far from accepting of this commoner. But to Olivia, Nicholas is worth it.
Nicholas grew up with the whole world watching, and now Marriage Watch is in full force. In the end, Nicholas has to decide who he is and, more importantly, who he wants to be: a King… or the man who gets to love Olivia forever.

Vier boekjes verder en we zijn alweer aan ‘t eind van deze Wishlist Wednesday post!
Volgende week vind je weer een nieuwe editie.

3 Comments

  1. The book jumper lijkt me een geweldig verhaal en ik denk dat ik de wens zou krijgen om dit zelf te kunnen. Deze ga ik ook maar op mijn wenslijst zetten. Gaat deze ooit nog krimpen??……….
    Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: Cress van Marissa MeyerMy Profile

    1. Author

      hahaha dat je die vraag nog durft te stellen ;)? Nee, helaas, krimpen doet ie echt niet meer XD Ik ben ook echt zoo nieuwsgierig naar the book jumper. Hoe gaaf zou het inderdaad zijn als je jezelf kon transporteren naar de wereld van het boek, de personages face to face zien.. <3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge