| RECENSIE – contemporary romance | Blind attraction van Eden Summers (#1 reckless beat)

| RECENSIE – contemporary romance | Blind attraction van Eden Summers (#1 reckless beat)

Blind attraction Book Cover Blind attraction
#1 Reckless Beat
Eden Summers
adult/contemporary romance
-
9 januari 2014
kindle edition
257

He can seduce with a single glance.

Peering down at a sea of fans, rock star, Mitchell Davies can’t deny the innocent beauty of a woman in the front row. He’ll stop at nothing to get to know her. When a public altercation leaves her weak and defenseless, he takes the opportunity to be her savior.

She’s been sheltered from the world.

Alana Shelton wants to spread her wings and experience life away from her restrictive upbringing. But she isn’t prepared for a gorgeous stranger to sweep her off her feet while at her most vulnerable.

Attraction will bring them together, but their pasts will try to tear them apart.

He wants to teach her how to trust, but she’ll show him how to love. In a glamorous world of rock-and-roll, only time will tell if they’re up for the challenge.

Een rock-star romance waarvan ik heb gesmuld van begin tot eind! Af en toe cliché, sure, maar alsnog gaf ik het boek 4 sterren want het heeft me gewoon echt een heerlijke leeservaring bezorgd! Lees snel verder om mijn volledige recensie te lezen over deze geweldige contemporary romance read!

STORY-LINE.

Alana is ontzettend beschermd opgevoed door een moeder wat een traumatisch verleden heeft met mannen. Haar moeder leeft op een stuk land waar zij soortgelijke vrouwen met traumatische ervaringen opvangt en mannen mogen hier niet komen. Alana is dus opgegroeid zonder vader en zonder enige vorm van mannelijk contact in haar leven. En dan gaat ze op bezoek bij haar beste vriendin, die in .. woont en dan wordt ze blootgesteld aan de echte wereld.Dit is het moment voor haar om erachter te komen wie ze is en wat ze wil met haar leven. Het moment dat ze eindelijk leert ‘leven’. Dit geeft haar dus ook eindelijk de mogelijkheid om haar seksualiteit te ontdekken en het fenomeen ‘mannen’ te leren kennen.

Alana leert Mitch kennen als ze met haar vriendin naar een intiem concert gaat van Mitch z’n band. De aantrekkingskracht is er meteen(ik houd van deze momenten.. Als personages elkaar leren kennen tijdens een concert, 1 is een band lid en de ander een bezoeker en ze kijken elkaar aan en BAM!) en Alana laat zich al snel overhalen door Mitch om af te spreken. Door een ongelukje raakt Alana tijdelijk blind, waardoor ze aangewezen is op hulp van buitenaf en Mitch speelt maar al te graag de redder in nood. Doordat ze nu zo noodgedwongen veel tijd met hem moet doorbrengen worden vinden ze beide dingen wat ze nooit verwacht hadden te vinden in/met elkaar. Zowel mooie dingen alsook geheimen die naar boven komen wat hun werelden overhoop gaat gooien..

PERSONAGES.

Alana. Alana had nooit verwacht dat ze zo snel een man tegen het lijf zou lopen die haar diepste gevoelens zou weten te stimuleren, haar geheimen naar boven zou weten te halen en haar alles zou geven waar ze naar verlangde. Ik vind Alana’s onschuld zo heerlijk, ondanks dat ik normaal niet zo van het ‘Ana (als in 50 shades of grey)-typje’ ben in sexy romance boeken.

“Don’t think. Don’t judge.
Just pretend I’m not damaged and
make love to me before I go. Please.”

Ondanks dat Alana dus zo beschermd is opgegroeid, was ze niet wie ik dacht dat ze zou zijn. Dit personage wist me enorm te verrassen! Ze is vrij zelfverzekerd voor iemand wat zo afgeschermd van de ‘grote boze wereld’ is opgegroeid en ze is ontzettend vastberaden wat ik erg waardeerde aan haar. Vastberaden om van het leven te genieten nu ze eenmaal buiten haar moeders bereik is. Ze heeft haar momenten van onzekerheid en twijfels, maar tegelijkertijd staat ze ook heel sterk in haar schoenen en dat is een karakter eigenschap die ik niet had verwacht bij Alana. Ik vond haar echt een heel leuk personage!

Mitch. Mitch is een personage wat zich niet anders voordoet dan hij is. Hij is gewend geraakt aan het leven van een rock-ster. Als hij Alana zit is meteen duidelijk dat zij geen groupie is en hij is meteen geïntrigeerd. Hoe meer hij Alana leert kennen, hoe sneller duidelijk wordt dat Alana diegene is waar hij onbewust, onverhoopt naar uitkeek. Hij wordt verliefd, ook al weet hij dat het voor beide partijen niet goed af kan lopen. In een muziek wereld waarin hij het grootste deel van het jaar aan’t touren is, hij omringd wordt door groupies en door zijn verleden is het onmogelijk om te kiezen voor Liefde. Als lezer zijnde wordt je meegesleurd met Mitch zijn gedachte gang en hecht je je enorm aan hem.

He squeezed her neck and rested his forehead against hers.
“What is it with you, Allie?
Why can’t I take my mind off you?
I can’t take a single breath without wishing I was touching you.”

Je bent erbij als hij Alana voor het eerst ziet, hoe hij omgaat met het feit dat al snel duidelijk wordt dat hij veel meer voor haar voelt dan aantrekkingskracht en je bent erbij als hij probeert om het juiste te doen, ook al maakt hij hiermee tegelijkertijd alles kapot. Een personage waarbij je niet het gevoel hebt dat hij een onbereikbare rock-god is, maar een personage wat heel realistisch en herkenbaar aanvoelt voor de lezer, waar je een band mee creëert.

bij-personages. Blake: holy hellllll!!! Ik wil gewoon niet spoilen, maar er zit een scene in met Blake en ik *wappert even theatraal met de handen* zat echt een beetje flabbergasted te lezen want ik zag het niet aankomen haha. Wat een geweldige verrassing was dat.. Dus als je Blake leuk gaat vinden tijdens het lezen; you’re in for a real treat ;)..

ROMANCE.

Ik vond de romance in dit boek verschrikkelijk verslavend om te lezen van begin tot eind! In eerste instantie is het puur aantrekkingskracht voor beide personages (en de auteur is gewoon ontzettend goed in het beschrijven van deze aantrekkingskracht tussen de personages), maar het gaat al heel snel van aantrekkingskracht naar meer, veel meer. Dus Echt insta-love is het in principe ook niet, maar de romance ontwikkelt zich wel enorm snel. Maar tja.. Soms weet je gewoon al snel dat iets goed is, nietwaar ;)? Ik genoot in ieder geval enorm van Mitch en Alana’s aantrekkingskracht, ontwikkelingen en het ontstaan van de romance tussen hun.

Mitch heeft de nodige ervaring, zullen we maar zeggen *wenkbrauwwiebel*, als bekend lid van een rock band (zelfs als je lelijk bent scoor je volgens mij nog genoeg meiden als je in zo’n populaire band zit haha en Mitch is alles behalve lelijk dus tja..) en Alana heeft zo goed als geen ervaring op zowel romantisch als seksueel gebied. Het is ontzettend leuk om te lezen hoe Alana zich dan toch zo ‘bloot’ durft te geven en in het diepe durft te springen met Mitch. En als ze eenmaal springt.. Fietfiewwww, ik kan je zeggen dat er echt een paar enorm leuke hete scenes in zitten welke ik met rode oortjes en een blos op mijn wangen zat te lezen. LOVED EVERY SECOND OF IT, prrr.. Dus yep, naast de heerlijke romantische stukken zitten er ook heerlijke sexy stukken in die je laten blozen als een tiener.

SCHRIJFSTIJL.

Meeslepend, sexy en met humor. Een schrijfstijl die ervoor zorgt dat ik alleen maar meer en meer wil lezen van deze auteur. Een schrijfstijl waarvan ik benieuwd ben of en hoe deze zich zou ontwikkelen in een volgend boek. Na dit eerste boek van Eden Summers smacht ik gewoon naar meer en de schrijfstijl is dan toch wel hetgeen wat dan de doorslag gaf voor mijn enthousiaste reactie op dit boek!

CONCLUSIE. 

Een super leuk, romantisch en ontzettend sexy eerste boek in een serie die ik echt zo snel mogelijk wil uitlezen. Een soms ietwat cliché verhaal, maar met hele interessante twists erin die je niet verwacht. De personages zijn ontzettend goed neergezet en de schrijfstijl zorgt ervoor dat je alleen maar meer wil. Als ik dat gevoel hebt bij een boek, dat ik alleen maar meer wil, kan ik niet anders dan enthousiast zijn en jullie proberen over te halen om ‘m ook te gaan lezen!!

Houd je van rock-star romance? contemporary romance? Dan zit je met Blind attraction he-le-maal goed! Twijfel niet en ga lezen.. En om het nog leuker te maken voor je: Het boek is via amazon.com zelfs gratis te downloaden voor je kindle of kindle app, yes!
=> DOWNLOAD HEM HIER

Schaf je hem toch liever aan in fysiek formaat? Dat kan heel makkelijk via deze link
=> KOOP HEM HIER

Het volgende boek gaat over Blake, een personage waar ik ook ontzettend van heb genoten in dit boek. Blake is zo’n personage waarvan je gewoon al op voorhand weet dat als je aan zijn boek begint, je meteen verslaafd zult zijn en helemaal meegesleept gaat worden. Door de emotionele mangel gehaald wordt.. Ik ben benieuwd of mijn verwachtingen waargemaakt gaan worden 😉

2 Comments

 1. Heerlijk om zo’n uitgebreide recensie te lezen! Als de cover ziet, die er redelijk sensueel uitziet, zou je niet verwachten dat het boek ook veel diepgang heeft!
  Aniek onlangs geplaatst…#10kmchallenge hoe dan?My Profile

  1. Author

   Hihi ik houd sowieso wel van uitgebreid schrijven, wat al snel duidelijk is als je een artikel hebt gezien van mij. Het boek verraste me ook! De cover die ik gebruikt heb is een herdruk overigens, er is ook nog een andere cover te krijgen die er iets minder sensueel uitziet en waarbij je dan al misschien sneller het idee krijgt van het is meer dan alleen maar sexy. Ik recenseer lang niet alle contemporary romance verhalen die ik lees, zeker niet die wat ik via Amazon lees. Maar deze verdiende een plekje :)!
   melissasbookworld onlangs geplaatst…| RECENSIE – contemporary romance | Blind attraction van Eden Summers (#1 reckless beat)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge