|TAG TIME TUESDAY| Totally Should’ve Book Tag

Vandaag weer een nieuwe Book tag! Van welke standalone had ik graag een vervolg gezien, waar zou een movie of TV franchise van gemaakt moeten worden en nog veel meer komt aan bod in deze post! Veel lees en kijkplezier!


Totally should’ve gotten a sequel…

NOVEMBER 9 van Colleen Hoover. Dat is zo’n boek waarbij ik gewoon echt heel graag meer had willen zien na het uitlezen van het boek. Het verhaal wordt wel afgerond, maar jeetje ik wilde gewoon geen afscheid nemen van Ben & Fallon. Dit verhaal heeft me zo hard geraakt en het was zo’n moeilijke reis voor de personages dat ze het gewoon verdienen om een boek te krijgen met alleen maar rozengeur & maneschijn haha. Een boek over hun happily ever after. YEP, ik zie dat wel helemaal zitten!

Overigens zou ik bij alle Colleen Hoover stand-alone boeken die ik al las heel graag een vervolg willen hebben! 1 boek van die geweldige personages en hun verhaal is gewoon te weinig.

Totally should’ve had a spin off series

Ik had hier willen kiezen voor the Remnant Chronicles van Mary E. Pearson, maar Mary is ‘as we speak’ bezig met het schrijven van een nieuw boek binnen dezelfde wereld van the Remnant Chronicles, dus YES!!!! Ook vermeldde ze al dat er oude gezichten terug zouden komen in dit nieuwe boek, dus dat is een boek wat t.z.t. op mijn bestellijstje komt te staan!

Als ik dan een ander boek/serie moet kiezen wat een spin-off zou verdienen, dan kies ik voor een spin-off van Daughter of Smoke and Bone trilogy van Laini Taylor. De werelden die zij gecreëerd heeft zijn zo ontzettend gaaf, origineel en complex. Naast het verhaal van Karou en Akiva zou ze hier nog zoveel meer mee kunnen doen! Ik blijf hoop houden dat ze dat ooit misschien nog gaat doen! – Waar zou jij graag een spin-off serie van willen zien? 

An author who totally should write more books

SUSAN EE! Hier hoefde ik niet langer dan een seconde over na te denken. Als er een auteur is waar ik meer van wil dan is het zij wel. Haar manier van schrijven is meeslepend, verslavend en raakt je gewoon. Ze heeft een heerlijke, soms sarcastische, humor die ze laat doorsijpelen in haar schrijfstijl en ik smacht echt naar meer!
– van welke auteur zou jij heel graag nog meer boeken willen hebben?

 

A character who totally should’ve ended up with someone else

Hmm. Hier moest ik goed over nadenken, maar eigenlijk zijn mijn favoriete SHIPS so far elke keer wel blijven varen haha. Het komt volgens mij niet echt voor dat ik een hoofdpersonage ship met ‘the underdog’ dus tot nu toe heb ik denk ik gewoon elke keer geluk gehad haha. Dus geen antwoord bij deze stelling.. – Ship jij wel eens een koppel wat gedoemd is om niet met elkaar te eindigen?

Totally should’ve ended differently

de Touching Juliette trilogie. Wat een kl*te einde zeg, excuse my language. Dat einde heeft er toch wel voor gezorgd dat mijn over-all mening van de trilogie flink gezakt is. Waar ik boek 1 heel erg gaaf vond, zwakte het erna sowieso al wat af i.v.m. dat het heel erg copy-cat was van X-men en ondanks dat sommige personages zoals Warner en Kenji erg leuk waren.. zij konden dat negatieve gevoel toch niet volledig goedmaken. En dan eindigt de trilogie ook nog vreselijk irritant. Zegt genoeg toch dat ik de boeken zelfs weggedaan heb he? haha. Zeker geen serie wat ik nog eens zou herlezen.

Totally should’ve had a movie franchise

Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Deze trilogie zit nog heel vers in mijn geheugen: DE WREKERS TRILOGIE van Brandon Sanderson. Al vanaf boek 1 schrijf ik in de recensies dat het net is alsof je een block buster movie aan’t lezen bent haha. De boeken bevatten enorm veel elementen wat perfect materiaal is om te verfilmen; veel actie scenes, een beetje romance, superhelden gone bad!, hele gave settings en nog veel meer. Alles in deze boeken klopt gewoon. Ik hoop echt dat ze ooit verfilmd gaan worden, er is gewoon echt heel veel gaafs mee te doen op ‘the big screen’.

Totally should’ve had a TV show

The Remnant Chronicles van Mary E. Pearson! Ook weer een stelling waarbij ik niet lang hoefde na te denken over het antwoord. Alles aan deze boeken schreeuwt TV show adaption! Geweldige personages, een geweldige story-line waar je gewoon heel veel mee kunt en don’t get me started over de geweldige setting en wereldopbouw in deze boeken! Complex en gedetailleerd verhaal en een geweldige schrijfstijl waar een screenwriter echt heel veel mee kan doen! Ik zie deze boeken, deze personages en deze story-line echt al helemaal voor me als TV serie! A girl can dream right 😉

 

Totally should’ve had only one point of view

Hmm. ik kan me eigenlijk geen boek voor de geest halen waarin ik had gewild dat er maar 1 POV was, want voor mij heeft meerdere POV’s in een boek so far altijd wel meerwaarde gehad. Dus ook hier geen antwoord haha.

Totally should have a cover change

Vampire Academy serie van Richelle Mead. Ik kan er niks aan doen, maar ik heb gewoon echt niks met de covers. Zowel de oude als de nieuwe covers niet. Wat ze er dan wel mee zouden moeten doen? Ik weet het echt niet, maar nee.. ik ben het absoluut niet eens met de levensgrote gezichten op de covers die hier op de kast staan, brr..

 

Totally should’ve kept the original covers

Ik moest hier even de hulp inschakelen van mijn book-buddies en toen zij met een paar ideetjes aan kwamen zetten had ik gelijk zoiets van o.m.g. JA! hoe kon ik er niet eerder opkomen haha. Maar oke komt ie; de Nederlandse covers van de heruitgave van de Glazen Troon van Sarah J. Maas?! Gelukkig heb ik ze dan in dit geval in zowel de Amerikaanse als de UK edities, maar de NL lezers zijn best wel screwed haha. Ik zou het in ieder geval niet leuk vinden om 7 van diezelfde covers te hebben staan in de kast, brr..

IK TAG

Zwartraafje
Oog op de Toekomst
My Pink Fairytale
BiBi Books
Lovely time with Nicky

Veel plezier met invullen dames!

 

2 Comments

  1. Bedankt om mij te taggen! Ik heb deze tag al wel ooit eens ingevuld, dus ik weet nog niet of ik me er nog een keertje aan ga wagen.. Ik zou ook graag een film of serie zien van Staalhart, maar liever misschien zelfs een spin off boekenreeks 😀
    Marcia onlangs geplaatst…Observant: een tof dystopisch verhaal van eigen bodemMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge