|Adinda’s bookish world| Divide van Ed Sheeran

When we watched the sunset over the castle on the hill.

Naast een boekenliefhebber ben ik ook een groot liefhebber van muziek. Mijn aller grootste held in de muziekwereld is toch wel Ed Sheeran, je weet wel, die roodharige uit Engeland met een engelenstem. Ik ben al jaren trouwe fan en was dan ook extra blij toen zijn nieuwe album vandaag op de mat viel.

Hij is mooi he? Ik heb de hele ochtend voor de deur gezeten en kon het album nog net opvangen voordat hij de mat raakte (grapje). Helaas kwam ik er snel daarna ook achter dat onze CD-speler het niet meer deed en dat ik ook geen CD-ingang in mijn laptop had zitten. PANIEK! Ik stond heel even op het punt om de CD weer in te pakken en terug te sturen, tot mijn zusje met een geweldig idee kwam. We hadden nog een draagbare CD-speler in de kast staan. Met enige twijfel pakte ik de dinosaurus, afkomstig uit het jaar 2000, uit de kast en ontdeed hem van alle stof. Nu kunnen we veel zeggen over de technologie van 17 jaar geleden, maar dit fossiel deed het dus wel nog gewoon.

En toen kon ik het album EINDELIJK luisteren. Gelukkig zat er een boekje met songtekst bij de CD, want ik was alleen nog maar bekend met ‘Castle on the Hill’ en ‘Shape of you’. Voor nu zijn mijn favoriete liedjes ‘Eraser’ en ‘Supermarket flowers’, die laatste kan ik absoluut niet luisteren zonder dat ik moet huilen. Of dit mijn favoriete album is, kan ik nog niet zeggen. Al zijn albums zijn zo anders en ontzettend goed op hun eigen manier. Ik kan niet wachten om deze liedjes live te horen, want ik ben één van de gelukkigen die op 3 april bij zijn concert is. EN DAAR HEB IK ECHT HEEL VEEL ZIN IN *danst rondjes door de kamer*.

Ik ben in ieder geval onwijs blij met zijn nieuwe album. Ed Sheeran is en blijft een fantastische artiest en een geweldig mens. Hij is zo lekker gewoon gebleven, zijn bekendheid heeft geen ander mens van hem gemaakt. Het is dan ook een genot om zijn interviews te bekijken, hij is zo grappig, lief en soms zelfs onhandig. Ik vind dat veel artiesten hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie van zijn nieuwe album vinden. Hebben jullie hem ook al binnen? En zo ja, wat is jullie favoriete nummer? En natuurlijk niet al te onbelangrijk, zijn jullie ook bij zijn concert? Laat het me vooral weten in de reacties <3.

Ik ga de rest van de dag in ieder geval besteden aan het leren van de songteksten en genieten van zijn prachtige stem.

 

5 Comments

 1. Hier staat het album non stop aan haha. Ben echt verliefd op Dive en Wow Supermarket flowers is gewoon zo mooi echt telkens weer huilen. Ik ben er ook bij op drie april!!!!!
  Annabel onlangs geplaatst…Geeky friday: Ed SheeranMy Profile

  1. Author

   Jaaaa 3 april word echt zo genieten <3 kan bijna niet meer wachten!

   -Adinda

 2. Jaloers, hopelijk heb ik het album na zondag ook <3 en ik ga 4 april lekker genieten van die roodharige Engelsman met zijn engelenstem 😉
  Ik vind Galway Girl fantastisch! En Happier, en Eraser en en en…
  Isabelle (BellesBookAdventures) onlangs geplaatst…Bookhaul FebruariMy Profile

 3. Leuk om ook hier de recensie tegen te komen en om te lezen hoe anderen tegen het album aankijken. Zo te lezen ben je fan van het eerste uur. Niks zo fijn als een nieuwe cd van je favoriete artiest. En je hebt er lang op moeten wachten!!! Ik had kennelijk hetzelfde idee: ik heb ook mijn recensie geschreven. Toevallig zag ik, tijdens mijn vaste blogronde, jouw recensie!
  Aniek onlangs geplaatst…Review: Divide / Ed SheeranMy Profile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge