| RECENSIE – New Adult | WILDER van Rebecca Yarros (#1 the Renegades)

| RECENSIE – New Adult | WILDER van Rebecca Yarros (#1 the Renegades)

Wilder Book Cover Wilder
#1 the Renegades
Rebecca Yarros
New adult, contemporary, romance
Embrace
19 september 2016
paperback
400

I'm Paxton Wilder.
Twenty-two-year-old, five-time X Games medalist.
And I have more tattoos than scars.
I've never seen a stunt I couldn't pull off--
Or a girl I can't get off.
Until she walks in.

My new tutor is sexy, smart, more stubborn than I am, and one hundred percent off limits.
That's right--the only rule this semester is Don't Touch the Tutor.
For the first time in my life, I want someone I can't have.
She's the girl who obeys every rule.
I'm the guy who breaks them.
Our biggest risk is falling for each other,
But I live for risk...

Ik vond het spannend om aan een nieuwe serie van Rebecca te beginnen. Wilder is het eerste boek in haar nieuwe serie ‘the Renegades’. Zou Rebecca weer net zo iets geweldigs weten neer te zetten als haar eerder verschenen boeken? Weet dit boek mijn hartje weer sneller te laten slaan?

Mijn antwoord na het lezen van Wilder: “Ja, Rebecca heeft ook met dit boek weer iets geweldigs neergezet.” Hier had ik eigenlijk niet eens over hoeven twijfelen. Rebecca weet met Wilder weer een 5 sterren boek te schrijven waar ze mij mee heeft geraakt. Dit is een auteur die weet HOE je een geweldig new adult contemporary boek schrijft!
Ik hoorde al van meerdere kanten dat dit boek weer een geweldige read was en ik begon dus ook heel enthousiast te lezen.

..|STORY-LINE|..
We maken kennis met Leah die op het punt staat om als tutor 9 maanden lang mee te reizen op een cruise ship. Ze moet een non-disclosure tekenen en mag dus absoluut niet bekend maken Wie zij gaat begeleiden. Het blijkt dan niemand minder dan Paxton Wilder te zijn, veelvuldig kampioen in verschillende extreme stunts. Één van de meest begeerde mannen op de planeet en hij weet het van zichzelf.. Hij is lekker arrogant en zijn charmes laten elke vrouw met knikkende knietjes achter.

Het is duidelijk dat Paxton en Leah vanaf het eerste moment een enorme aantrekkingskracht hebben naar elkaar toe, maar beiden willen ze dit negeren i.v.m. de posities die ze hebben. Oja en Leah vind hem dus niet eens zo heel aardig! Leah moet Paxton zien te overtuigen om naast het oefenen en het uitvoeren van zijn stunts, ook te leren en te zorgen dat hij goede punten haalt. Paxton heeft een deal; als hij niet slaagt, wordt zijn financiering stopgezet en dan kan hij het dus wel vergeten met zijn stunts.. Maar het oefenen is zo’n belangrijk onderdeel omdat niet alle stunts gevaarloos zijn. Sommigen zijn levensgevaarlijk.

“Leah, that sound will get you fucked,” he promised, his lips skimming my jawline. “What happened to being a gentlemen?”I asked, trying to remember where we were, or hell, even my last name. “Being a gentlemen, I’ll make sure you’ll come first, second, even third, if you’re up for it. After that, all bets are off as to gentlemanly behaviour in bed.”
Oh shit. Were those my panties walking away? Yup. 

Paxton sleept Leah mee in zijn wereld vol extremen en zorgt ervoor dat Leah haar traumatische gebeurtenissen uit het verleden leert opzij te zetten. Hij leert haar om uitdagingen aan te gaan, haar angsten tegemoet te komen en deze te overwinnen. Maar dit alles zorgt ervoor dat de emotionele muur wat Leah om zichzelf heen gebouwd heeft, keihard valt en Paxton toelaat. Vanaf dat moment zijn ze beiden compleet verloren.

Al snel blijkt dat er iemand in Paxton’s kring het voorzien heeft op hem of Leah en wordt er o.a. geknoeid met hun materialen wat gevaarlijke gevolgen heeft. In de zoektocht naar de dader, komen er geheimen naar boven over Paxton die Leah niet ziet aankomen.
Paxton weet dat hij Leah gaat verliezen door wat hij heeft gedaan in het verleden. Hij zet alles op alles, inclusief zijn carrière, om haar te kunnen houden. Zal het hem lukken?

..|SETTING|..
Ge-wel-dig. Het speelt zich op een cruise schip af wat de wereld rond gaat. Het is een soort study-at-sea-program waarbij de personages dus les krijgen op het schip, terwijl ze plaatsen bezoeken waar ze dan een paar dagen aanmeren. Zo krijg je dus telkens kleine stukjes te lezen over veel verschillende plekken op aarde <- echt super tof!

..|PERSONAGES|..
PAXTON WILDER is een schatje! Ik kan er niks anders van maken haha. Wilder is vanbuiten een bad-ass personage en voert de meest extreme stunts uit die je je maar kunt bedenken. Hij hecht zich niet aan meiden totdat hij Leah dus tegenkomt. En dan leer je de echte persoon kennen onder het oppervlak.Paxton is ontzettend sexy en heeft een vreselijk verslavende charme waar je knikkende knietjes van krijgt. Maar hij is ook liefdevol, beschermend en toegewijd vanaf het eerste moment dat je kennis maakt met hem. Rebecca zet weer een personage neer waarvan je zou willen dat hij Echt was.

LEAH. Leah vind ik echt een geweldig vrouwelijk personage, misschien wel de leukste die ik so far tegengekomen ben in Rebecca’s boeken. Ze heeft een vreselijk ongeluk meegemaakt wat haar zowel fysiek als mentaal behoorlijk beschadigd heeft. Toch weet ze zichzelf zover te krijgen om de wijde wereld in te trekken zonder haar beste vriendin die na het ongeluk haar enige houvast was. Dan ontmoet ze Wilder en hij brokkelt haar muren keihard af en laat haar haar angsten overwinnen. Ondanks dat hij haar redding wordt, diegene is wat ervoor zorgt dat weer echt leert leven, is hij ook de reden dat ze in vreselijk gevaar gaat verkeren. En Pax zijn geheim zal haar hart breken.. Ben jij voorbereid? Ik was het niet, succes 😉 *HUILT*

..|ROMANCE|..
Rebecca’s verhalen zijn niet zomaar romantische clichés, maar komen echt heel realistisch over en weten je echt te verrassen! In de vijf boeken die ik nu van haar las, was elke romance so far even prachtig, emotioneel en verslavend mooi alsook verschillend van elkaar. Rebecca weet altijd haar geniale schrijfwerk in een romance te verwerken, zonder dat je het gevoel hebt dat je hetzelfde leest.

Wilder en Leah weten van elkaar dat ze tot elkaar aangetrokken zijn, maar willen er niets mee doen i.v.m. de situatie. Lang kunnen ze elkaar niet weerstaan en al snel zijn ze beiden helemaal verloren in elkander. Rebecca weet een romance altijd zo geweldig op te bouwen, vol met emotie en gevoelens alsook een gezonde dosis sexy-ness.

..|SCHRIJFSTIJL|..
Rebecca’s schrijfstijl is verslavend, emotioneel en het PAKT je gewoon. Het houdt je vast en laat je niet meer los. Stoppen met lezen is geen optie. Je raakt meegezogen in haar boeken; in de verhalen,de settings en vooral de geweldige personages die ze telkens weer weet neer te zetten. Wilder is hier geen uitzondering op.

Rebecca’s manier van schrijven is speciaal. Ik denk dat ik haar boeken uit duizenden zou herkennen, net zoals ik dat met Leisa Rayven en Colleen Hoover’s boeken ook heb. Rebecca’s gevoel voor romantiek en drama is geweldig en ze weet elke keer, net als in dit boek, een perfecte balans te creëren tussen de twee.

..|CONCLUSIE|..
Dus mijn conclusie: Yep, alweer een MUST-READ geschreven door Rebecca Yarros! Ik denk dat deze auteur gewoon echt niks fout kan doen bij mij, want ik vond al haar boeken geweldig so far en met Wilder weet ze the renegades serie een amazing start te geven! NOVA, boek 2, komt 20 februari uit dus ik hoef niet lang meer te wachten gelukkig! En dat is voor jou dan ook ideaal, want besluit je om Wilder te kopen en te lezen; dan kun je erna meteen door met Nova!

Verslavend goed geschreven, pakkend en realistisch, emotioneel en sexy. Een boek wat je niet meer kunt wegleggen als je hem oppakt. Een MUST-READ voor alle new adult/contemporary fans! – Rebecca is echt een QUEEN of Romance♡♡♡♡♡

Als lezer zijnde kun je niks anders doen dan: riemen vastmaken, klaarmaken voor de start en GO! Je wordt in deze achtbaan vol emoties gegooid, rondgedraaid, over de kop geslingerd en je wil alleen maar meer! Paxton en Leah’s verhaal is een verslavende read, welke je niet meer kunt stoppen als je eraan begint.

1 Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge