| Monthly Monday | Book Shelfie ♡ 2

Vandaag is het tijd voor het tweede |MONTHLY MONDAY BOOK SHELFIE| artikel. Ik werd door Kwante in Wonderland benaderd of ik interesse had om me aan te sluiten bij een nieuw project van haar. En toen ze me haar preview-link doorstuurde van het artikel en ik zag wat de bedoeling was, werd ik heel blij!

Wat houdt dit maandelijkse Book Shelfie artikel in?

 • Elke maand verzint Kwante een nieuw topic!
 • Je vertelt kort over je gekozen boek!
 • Hoe kom je er aan?
 • Las je het al?
 • Wat vond je ervan of wat verwacht je ervan?
 • En je maakt natuurlijk een mooie book shelfie!

Mijn meest romantische boek. Dat houdt dus eigenlijk in dat ik er ééntje moet kiezen, maar ik ben zo slecht in het kiezen van 1 boek. Maar.. er is een verhaal wat voor mij wel heel speciaal blijft en wat ik in ieder geval één van de mooiste en meest romantische reads ooit vond. En dat is het verhaal van Lucinda & Daniël – uit de Fallen reeks van Lauren Kate. Hun verhaal hield me gevangen vanaf boek 1 en het werd alleen maar mooier en mooier. Een liefde die zo diep gaat als die van hun, kom je maar zelden tegen. Lauren Kate wist het voor mijn gevoel zo mooi te schrijven, zeker naarmate je verder komt in de serie en je door de terugblikken in het verleden pas echt te zien krijgt hoever terug in het verleden hun relatie is begonnen. Hoelang zij dus al voorbestemd zijn om samen te komen. Het is ook nog eens zo mooi om te zien hoe hard de personages vechten voor hun ‘happily ever after’. Ja, het verhaal van Lucinda & Daniël blijft voor mij één van mijn favoriete liefdes verhalen! Een liefde die zo diep, echt en hartverscheurend is. Een verhaal wat je nooit meer los wil laten!
Wat is jouw favoriete liefdesverhaal?

 

 

 
 

 

 

Hoe kom ik eraan?

Ik kocht ooit het eerste boek bij een boekenwinkel in de buurt (dit is echt al jaren geleden, toen ik nog alleen Nederlands las). Op dat moment was boek vier ook nog niet geschreven. Ik las het eerste boek in een vogelvlucht uit en kocht boek 2 en 3 toen snel erbij. Hierna moest ik maanden,maanden wachten op het vierde boek. Deze kocht ik in het Engels omdat het wachten op de Nederlandse vertaling me veel te lang duurde. Dit was voor mij de eerste keer dat ik eigenlijk ook een Engelstalig boek kocht. Onee, correctie. Dit deed ik 1x eerder: met Harry Potter! Toen ik eenmaal meer Engels ging kopen, kocht ik de Engelse hardcover box over van Kim, die hem toevallig in de YA groep te koop aanbood.

Las ik het al?

Ondertussen heb ik de gehele serie denk ik al 4x gelezen? Ik krijg er geen genoeg van! Elk jaar probeer ik ze te herlezen. Elke keer ontdek ik wel weer iets nieuws. En bij elke read lijkt het verhaal alleen maar Nog mooier te worden!

Wat vond ik ervan of wat verwacht ik ervan?

Ik weet nog goed dat ik het boek willekeurig uit de kast nam in de boekenwinkel omdat de titel en cover me aantrokken. Toen ik de synopsis las was ik eigenlijk verkocht, want het ging over gevallen Engelen en dat trok me echt enorm aan! De hele serie heeft me ook eigenlijk niet teleurgesteld. Ik vond het vre-se-lijk dat ik na boek 3 nog maanden moest wachten op boek 4. En boek 4 was echt zo’n waanzinnig goed slotboek! Als ik ze weer ga herlezen, zullen er ook zeker weten recensies gaan volgen.

SHELFIE

Dit is een shelfie van de plank waar de Fallen box staat, samen met mijn andere Young adult Engelen boeken. Zoals je ziet is de plank echt OVERVOL. Gelukkig komt er binnenkort een nieuwe kast bij en dan kan ik de Engelen boeken gaan verdelen over twee planken.

Wil jij de volgende keer meedoen?

Link dan even naar deze Monthly Monday Book Shelfie ♥ pagina bij Kwante, je pingback komt dan daaronder te staan zodat we alle bloggers kunnen zien die meedoen! Elke maand deelt Kwante aan het einde van haar post het onderwerp van de volgende maandelijkse Book Shelfie ♥ Ik hoop dat jullie gezellig mee doen!

5 Comments

 1. Ja deze serie heb ik ook in mijn kast staan <3 Ook ik heb genoten van deze boeken!!!!

  Het laatste deel heb ik geloof ik nog niet in mijn kast staan dus word tijd om die aan te schaffen en te herlezen!

  When my tbr drops……………
  Kwante onlangs geplaatst…Recensie | Carve the Mark, Veronica RothMy Profile

 2. Deze maand slaag ik eventjes over vermits er al elke maandag een Blogger Vriendenboek op de planning staat. Hopelijk kan ik in maart weer wel een keertje meedoen. Oh, ik vond de Fallen-reeks leuk maar het werd niet één van mijn favorieten. Al is het tweede boek wel heel romantisch vermits we een gesigneerd exemplaar krijgen als trouwcadeau. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Stoven bij Janneke thuis – Janneke PhilippiMy Profile
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge