| WISHLIST WEDNESDAY | #26 Young adult Thriller/Mysterie/Sci-fi en Adult Romance

| WISHLIST WEDNESDAY | #26 Young adult Thriller/Mysterie/Sci-fi en Adult Romance

De vorige keer in WISHLIST WEDNESDAY kwamen weer verschillende leuke boeken aan bod, van Young adult tot paranormal romance. En deze week gaan we weer vrolijk verder waar we gebleven waren. Vandaag heb ik ook weer 3 diverse boeken/series die ik graag met je ga delen.

THE NATURALS van Jennifer Lynn Barnes  (#1 the Naturals)

Het is dat ik de recensie van Adinda las => die vind je HIER. anders had ik de boeken denk ik niet op mijn wishlist gezet. Maar zoals Adinda haar recensie schrijft van boek 1: ik kan niet anders dan mega enthousiast worden! Ik ben niet bekend met de tv serie criminal minds, waar deze boekenserie op zou lijken, maar ik vind een goed speurneus verhaal op z’n tijd wel leuk. Dit eerste boek klinkt in ieder geval al super spannend en mysterieus en ik wil na het lezen van Adinda’s recensie het liefst METEEN verder lezen! Aangezien ik de boeken nog niet in huis heb wordt dat lastig haha. Dus heb ik ze meteen op mijn wishlist gezet en vandaag deel ik deze serie met jullie.

The Naturals (The Naturals, #1)Seventeen-year-old Cassie is a natural at reading people. Piecing together the tiniest details, she can tell you who you are and what you want. But it’s not a skill that she’s ever taken seriously. That is, until the FBI come knocking: they’ve begun a classified program that uses exceptional teenagers to crack infamous cold cases, and they need Cassie.

What Cassie doesn’t realize is that there’s more at risk than a few unsolved homicides—especially when she’s sent to live with a group of teens whose gifts are as unusual as her own. Sarcastic, privileged Michael has a knack for reading emotions, which he uses to get inside Cassie’s head—and under her skin. Brooding Dean shares Cassie’s gift for profiling, but keeps her at arm’s length.

Soon, it becomes clear that no one in the Naturals program is what they seem. And when a new killer strikes, danger looms closer than Cassie could ever have imagined. Caught in a lethal game of cat and mouse with a killer, the Naturals are going to have to use all of their gifts just to survive.

RELEASING RAGE van Cynthia Sax (#1 Cyborg Sizzle)

Een verhaal over een cyborg; half mens/half machine die gevoelens krijgt voor het hoofdpersonage, Joan, wat hij eigenlijk zou moeten vermoorden. Een futuristische sci-fi setting die mij het gevoel geeft van een soort ‘Alien’ film. Jammer genoeg zijn de boeken alleen als e-book te krijgen, maar dat houdt mij niet tegen. Ik wil ze lezen! Ik las nog niks over cyborgs en dat lijkt me gewoon ontzettend gaaf en dan ook nog een sexy read? YES. Iemand die dit boek al las? Ik hoor dan heel graag wat je ervan vond!

Releasing Rage (Cyborg Sizzle, #1)Half Man. Half Machine. All Hers.
Rage, the Humanoid Alliance’s most primitive cyborg, has two goals—kill all of the humans on his battle station and escape to the Homela nd. The warrior has seen the darkness in others and in himself. He believes that’s all he’s been programmed to experience.
Until he meets Joan.
Joan, the battle station’s first female engineer, has one goal—survive long enough to help the big sexy cyborg plotting to kill her. Rage might not trust her but he wants her. She sees the passion in his eyes, the caring in his battle-worn hands, the gruff emotion in his voice.
When Joan survives the unthinkable, Rage’s priorities are tested. Is there enough room in this cyborg’s heart for both love and revenge?

SHADOW RUN van AdriAnne Strickland (#1 Kaitan Chronicles)

Het eerste deel in een nieuwe sci-fi serie die ik niet kon weerstaan om de pre-order te zetten. Na het lezen van ILLUMINAE & GEMINA ben ik zo’n fan geworden van sci-fi boeken en wil ik heel graag meer lezen. Ook las ik Eenzaam en extreem ver weg al en die vond ik ook heel erg leuk dus toen ik Shadow run tegenkwam tijdens het speurneuzen op bol plaatste ik het boek dus meteen in de pre-order na het lezen van de synopsis. 

Shadow Run (Kaitan Chronicles, #1)“Firefly” meets DUNE in this action-packed sci-fi adventure about a close-knit, found family of a crew navigating a galaxy of political intrigue and resource-driven power games. Nev has just joined the crew of the starship Kaitan Heritage as the cargo loader. His captain, Qole, is the youngest-ever person to command her own ship, but she brooks no argument from her crew of orphans, fugitives, and con men. Nev can’t resist her, even if her ship is an antique.

As for Nev, he’s a prince, in hiding on the ship. He believes Qole holds the key to changing galactic civilization, and when her cooperation proves difficult to obtain, Nev resolves to get her to his home planet by any means necessary.
But before they know it, a rival royal family is after Qole too, and they’re more interested in stealing her abilities than in keeping her alive.

Nev’s mission to manipulate Qole becomes one to save her, and to survive, she’ll have to trust her would-be kidnapper. He may be royalty, but Qole is discovering a deep reservoir of power—and stars have mercy on whoever tries to hurt her ship or her crew.

Young adult thriller/mysterie, sci-fi en een spannende sexy read met Cyborgs.. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar elk van deze boeken!

=> Welk boek voegde jij als laatste toe aan je wishlist?

4 Comments

  1. Ik heb er net enkele van dat lijstJE besteld. Die Beauty and the Beast-variant van Jennifer Donnelly zit er alvast mee tussen. Daar ben ik heel benieuwd naar. Op de andere titels ga ik je nog even laten wachten vermits ik hier zelf ook heel ongeduldig zit af te tellen. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…Lezen … de sleutel tot ontsnappingMy Profile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge