|Monthly Monday| Book Shelfie ♡ 1

Ik werd door Kwante in Wonderland benaderd of ik interesse had om me aan te sluiten bij een nieuw project van haar. En toen ze me haar preview-link doorstuurde van het artikel en ik zag wat de bedoeling was, werd ik heel blij! Kwante heeft namelijk een supergaaf idee voor een artikel wat elke tweede maandag van de maand zal gaan verschijnen! |MONTHLY MONDAY BOOK SHELFIE| gaat het heten!

Wat houdt dit maandelijkse Book Shelfie artikel in?

 • Elke maand verzint Kwante een nieuw topic!
 • Je vertelt kort over je gekozen boek!
 • Hoe kom je er aan?
 • Las je het al?
 • Wat vond je ervan of wat verwacht je ervan?
 • En je maakt natuurlijk een mooie book shelfie!


Nerve

Vey meldt zich aan om mee te spelen in NERVE, een spel dat online live wordt uitgezonden. Alles draait bij NERVE om durven en je grenzen verleggen. De spelmakers blijken Vey goed te kennen. Ze wordt verleid met prijzen die van haar ThisIsMe-pagina zijn gehaald en ze wordt gekoppeld aan dé perfecte jongen, de woest aantrekkelijke Ian.
In het begin is het spel geweldig: Vey en Ian krijgen veel fans die hen aanmoedigen om steeds riskantere uitdagingen aan te gaan, waarbij steeds meer te winnen valt. Maar dan krijgt het spel een dramatische wending, en het is alles of niets voor Vey.

Razendspannende YA die onder je huid gaat zitten
Nerve is verfilmd, acteurs Dave Franco en Emma Roberts spelen de hoofdrollen

 

 

Hoe kom ik eraan?
Never zat in een Goodiebag die ik mocht ontvangen tijdens een superleuk event: YA Hapjes & Sapjes in Haarlem, waar ik naartoe ben geweest met Kwante afgelopen jaar.
Las ik het al?
Tot grote schaamte moet ik bekennen dat ik het boek nog niet las, nee. Ik zag in die tijd wel al de hype rondom de film, waar ik erg nieuwsgierig naar was dus het boek leek me ook ontzettend leuk. Maar het is er gewoon nog niet van gekomen om ‘m te lezen haha. Ik heb teveel boeken, zucht 😉
Wat vond ik ervan of wat verwacht ik ervan?
Oeh, da’s toch altijd wel lastig hoor; bepaalde verwachtingen scheppen. Want heel vaak wordt ik dan teleurgesteld. Maar als ik vooruit denk aan dit boek dan denk ik dat het vooral vol spanning en actie zal zitten en misschien een beetje romantiek? Hoop ik hihi..
SHELFIE
Dit is een shelfie van de plank waar Nerve staat, tussen een gedeelte van mijn andere Nederlandse boeken.

Wil jij de volgende keer meedoen?

Link dan even naar deze Monthly Monday Book Shelfie ♥ pagina bij Kwante, je pingback komt dan daaronder te staan zodat we alle bloggers kunnen zien die meedoen! Elke maand deelt Kwante aan het einde van haar post het onderwerp van de volgende maandelijkse Book Shelfie ♥
Ik hoop dat jullie gezellig mee doen!

5 Comments


 1. Oh, dat is inderdaad een leuk idee. Vermits ik er nog steeds niet aan toe ben gekomen om een vlog van mijn boekenkasten te maken was ik aan het overwegen om terug enkele Shelfies-blogposts te tonen waarin je via foto’s kan ontdekken hoe de inhoud van mijn boekenkasten er momenteel uitziet. Misschien kan ik beide doen. Ik denk immers niet dat vloggen mijn ding is. Bloggen gaat me veel beter af en door voel ik me ook het meest comfortabel bij.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Faefever – Karen Marie MoningMy Profile

  1. Author

   Ja dat zou superleuk zijn als je dan hieraan mee zou doen! Zo krijg ik telkens weer iets nieuws te zien van je kasten! Al zou een vlog ook nog steeds superleuk zijn hoor, maar als je je daar niet 100% prettig bij voelt, moet je jezelf inderdaad niet gaan dwingen en het gewoon bij bloggen houden! Je blogs zijn superleuk, dus daar heb je in principe dan ook meer dan genoeg aan toch 😀
   melissasbookworld onlangs geplaatst…| MELISSA’S MONDAY MEMORIES | New beginningsMy ProfileLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge