|COVER CRUSH| Crowns

|COVER CRUSH| Crowns

In de vorige Cover Crush editie mochten jullie weer stemmen op een nieuw onderwerp en jullie kozen voor CROWNS. Dit is een cover crush editie waar ik met veel plezier aan gewerkt heb, want ik wist al dat ik hier hele mooie covers van had klaarstaan op de pc. Ook heb ik er een aantal in mijn eigen collectie kunnen vinden om op de foto te zetten voor jullie!

 

 

 

Laten we beginnen met de boeken uit eigen collectie. Naar mijn idee heb ik nog lang niet genoeg covers met kronen erop en nu ik online gezien heb hoeveel meer gave covers er te krijgen zijn, wordt ik heeeeel hebberig haha. Don’t judge a book by it’s cover zeggen ze, maar tja.. Ik houd gewoon van mooie covers, kan er niks aan doen haha. Een boek met een lelijke cover zal ik in een winkel ook niet snel oppakken ook al is het verhaal binnenin misschien steengoed. De covers in mijn eigen collectie:
Red Queen en Glass Sword van Victoria Aveyard. Red Queen is het eerste boek in mijn collectie geweest met een kroon op de cover en met die zilveren achtergrond steekt het rode bloed ook enorm mooi af (de foto doet de covers echt geen recht aan) en ik houd enorm van dat mooie contrast in die eerste cover. En de tweede cover, van Glass Sword, is misschien wel nog mooier ivm de glazen kroon.. Ik ben verliefd!
Three dark Crowns van Kendare Blake. Van dit boek zijn 4 covers uitgebracht. Zo heb je dus deze zwarte cover met de drie kronen erop zoals je op mijn foto ziet, maar ook nog 3 covers waar maar 1 kroon op te zien is en dus op elk boek een andere kroon. Deze drie covers ga ik dadelijk nog laten zien. Zelf koos ik dus voor de zwarte cover met de drie kronen erop, omdat ik vond dat het meer aansloot bij het verhaal. Het gaat over drie koninginnen dus ik vond het gaver als je dan ook alle drie de kronen afgebeeld zag staan!
the Queen of the Tearling van Erika Johansen. Als je naar deze cover kijkt zie je wel een soort kroon, maar zeker geen normale. Het ziet er eerder uit als een martelwerktuig haha, wat het volgens mij ook is alleen is het zo op de cover verwerkt alsof het om een kroon gaat dus ik vond dat hij prima aansloot bij dit cover crush artikel.
Ironside van Holly Black het tweede deel in the Modern Faerie Tale trilogie. Deze foto doet de cover jammer genoeg geen recht aan want er zit namelijk nog een speciale glans overheen waardoor de kleuren veel mooier uitkomen als je het boek draait in het licht. Het is echt een prachtige cover, net als boek 1 en 3 in deze trilogie en de kroon wat afgebeeld is ziet er waanzinnig gaaf uit, vind je ook niet?

Online kwam ik dus nog een aantal gave covers tegen. Boeken die ik alleen al dankzij de cover wil hebben haha.

De ene is mooier dan de ander, vind je niet? Bij mij is vooral favoriet:
– the Queen bone
– the Wild queen
– Queen rising
Dat zijn drie boeken wat ik alleen al vanwege de cover zou kopen haha.
=> Welke is jouw favoriet?

En natuurlijk sluit ik deze cover crush editie weer af met een POLL..
Welk onderwerp moet in de volgende editie aan bod komen?

Welk onderwerp wil je de volgende keer zien?

View Results

Loading ... Loading ...

3 Comments

 1. Ah! Deze covers zijn echt stuk voor stuk om verliefd op te worden. Ik vind Queen Song en The Crown’s Game echt waanzinnig! Zelf heb ik de poll ingevuld en gestemd op Mermaids omdat ik heel benieuwd bent welke resultaten daarbij uitkomen!
  Valerie onlangs geplaatst…WINNAAR | Winactie boekenbonMy Profile

  1. Author

   Leuk! Mermaids zou ik ook graag mee aan de slag gaan, maar ik heb zoveel leuke onderwerpen klaar staan dat ik niet Echt zelf kan kiezen haha dus dan maar via poll. Ik hoop stiekem dat er meerdere op Mermaids gaan stemmen hihi ๐Ÿ˜‰
   melissasbookworld onlangs geplaatst…|COVER CRUSH| CrownsMy Profile

 2. Ik vind die van The crowns game het mooist samen met die van Stars above. Ik vind het jammer dat afbeeldingen van The crowns game het boek eigenlijk niet helemaal tot recht laten komen. Van vooraf gezien is de cover vrij basic (vind ik). Maar in het echt… Dat goud op de spine, het kroontje onder de dustjacket… Het boek is gewoon te pretty!
  Joanydvv onlangs geplaatst…25 Boeken die ik kocht met geen flauw idee van de inhoudMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge