|STATISTIEKEN| OVERZICHT 2016

|STATISTIEKEN| OVERZICHT 2016

Zo zit je alweer op 2 januari aan je blog te schrijven en is alweer een jaar voorbij.. Terugkijkend naar 2016, het jaar waarin ik Melissasbookworld startte, mag ik heel trots en blij zijn op wat ik al heb bereikt met de blog. Het leek het me erg leuk om een samenvatting/analyse uit te werken van mijn blogjaar in 2016 en deze ook met jullie te delen. Ik ga een aantal boekige statistieken op een rijtje zetten, alsook een aantal blog statistieken; hoe de blog er dus so far voorstaat na 9 maanden! Ik ga dus ook al bijna richting mijn 1 jarig jubileum; de tijd gaat zo snel!

Laten we beginnen met de Boekige stats..|
Goodreads is hierbij echt een gigantisch fijne hulp geweest, want zij hebben alle stats voor mij bijgehouden het afgelopen jaar!! Nu hebben ze een aantal re-reads niet meegeteld, maar ik hield die ook nog via een blogpagina zelf bij, dus het totaal aantal gelezen boeken is iets hoger dan wat Goodreads aangeeft. Ik heb mijn Goodreads challenge in ieder geval voltooid, laat ik daar mee beginnen!

Aantal gelezen boeken: 150
Langste boek: Lady Midnight, 698 pagina’s
Kortste boek: Gonna catch Pikachu, 67 pagina’s 
Hoogste rating: a Court of Mist and Fury
Gemiddele rating wat ik gaf aan een boek: 4.0

Blog-stats..|
Niet iedereen zal het even interessant vinden, maar ik ben stiekem toch wel heel erg trots op de groei van mijn blog (op alle fronten) dat ik toch ook nog even wat van mijn Blog statistieken wil delen met jullie! In je achterhoofd houdend dat ik nu 9 maanden blog, zijn dit de cijfers so far:
– Facebook volgers: 311
– twitter volgers:365
– Bookstagram volgers: 1181
– bloglovin volgers: 86

DECEMBER Stats..|
Unieke bezoekers in December: 1456
Pagina weergaven in December: 2841

Ik mocht 2016 met een BIG SMILE afsluiten. 2016 was voor mij persoonlijk toch wel een heel moeilijk jaar, maar o.a. de blog en ook mijn lieve vriendinnen alsook mijn gezin, hebben me er doorheen geholpen. Dat ik December mocht afsluiten met zulke mooie statistieken, maakt me zo trots en blij en dankbaar en ik begin dus vol energie ook heel graag aan 2017. Het jaar waarin ik mijn eerste blog jubileum mag gaan vieren, het 1 jarig bestaan van Melissasbookworld! Daar kijk ik ontzettend naar uit!

Safe to say dat ik dus echt onwijs trots ben op deze cijfers! Maar dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder JOU!! dus nogmaals, hartstikke bedankt dat je mijn blog bezoekt. Het is zo onwijs gaaf om te zien dat de blog al die mensen trekt. Ik vind het dan ook hartstikke leuk als mensen reacties achterlaten bv, dus schroom niet om dit te doen hihi. En als we richting het 1 jarig jubileum gaan in maart, zal ik nog een enquête online gooien waarin jullie mij heerlijk mogen bekritiseren hihi.. Ofja, je snapt me wel; ik ben op zoek naar feedback en geïnteresseerd in wat mijn lezers denken ;)! Ik sta altijd open voor tips of wat je dan ook maar kwijt wilt => via CONTACT in het menu kun je mij contacteren. Dat de blog me in 2017 ook maar weer heel veel moois mag gaan brengen en ik hoop voor jullie ook natuurlijk!

9 Comments

 1. Wat een mooie cijfers. Heel begrijpelijk dat je daar trots op bent. Ik hoop dat 2017 ook weer zo’n succesjaar voor je wordt ^^

 2. Dat zijn ook super mooie cijfers Melissa. Niet moeilijk dat je daar zo gelukkig mee én trots op bent. Hopelijk kan je dit jaar met evenveel plezier blijven bloggen. Ik blijf hier alleszins graag terugkomen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #80My Profile

  1. Author

   Leuk om te horen, dankjewel!! Dat geldt andersom ook, je behoort ook tot mijn lijstje vaste blogs die ik bezoek xD

 3. Wow Proficiat! Mijn blog bestaat nu iets meer als een jaar en ik zit nog lang niet aan deze cijfers. Genoeg redenen op trots te zijn dus. Veel succes in 2017, met hopelijk nog betere statistieken, maar ik denk niet dat dat een probleem gaat zijn 😉

  1. Author

   Dankjewel! Ik ga weer hard m’n best doen dit jaar xD. Heb nog veel ideetjes en inspiratie achter de hand momenteelLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge