|TAG TIME TUESDAY| Ringing in the new year Book TAG

Vandaag komt de laatste Tag Time Tuesday van dit jaar online en hij is dan natuurlijk in de sfeer van de jaarwisseling die eraan zit te komen. De beste boeken van 2016, Vooruitblikken naar 2017 en meer zal aan bod komen in deze tag post! Als ik nu zelf terugblik naar de Tag Time Tuesday’s van 2016 kan ik zeggen dat er echt al heel veel leuke Tag posts online zijn gekomen. Tag posts vind ik één van de leukste posts om uit te werken omdat ze zowel ‘t zelfde zijn qua opzet(dus de lezer weet een beetje wat hij/zij kan verwachten), maar tegelijkertijd ook heel divers zijn van elkaar en zit er genoeg vernieuwing in. En ik wil eigenlijk nog wel even snel terugblikken naar een aantal gave Tags die ik gedaan heb. Dus voordat ik dus deze ‘Ringing in the New Year’ Tag ga invullen, ga ik jullie mijn favoriete Tag posts laten zien die ik in de afgelopen 9 maanden gemaakt heb! Kijk je gezellig mee?

KLIK OP DE AFBEELDING OM DOOR GELINKT TE WORDEN NAAR DE TAG POST

My Harry Potter Life Tag. Deze tag was zo ontzettend leuk om te maken, die moet ik dus echt nog even delen hier. Het is een soort Doe tag. Je moet 4 boeken uitkiezen op voorhand en je krijgt dan vragen gesteld en je moet dan de antwoorden gaan zoeken in de boeken die je gekozen hebt. Ik kwam nog niet eerder zo’n tag tegen dus toen Marcia van Oog op de Toekomst mij hiervoor getagd heeft, heb ik hem z.s.m. gemaakt.

3 Days, 3 Quotes TAG. 3 dagen lang je favoriete quotes laten zien. Wat is daar nu niet leuk aan? Precies! Ik deelde drie dagen lang quotes van o.a. Sarah J. Maas, Cassandra Clare en mijn favorieten auteurs binnen het New Adult Genre! Benieuwd geworden? Klik snel door op de afbeeldingen! Dag 1 bestaat uit quotes van The Infernal Devices van Cassandra Clare. Dag 2 bestaat uit quotes van mijn favoriete New Adult auteurs en dag 3 bestaat uit Quotes van alle boeken geschreven door Sarah J. Maas. ENJOY!

Afbeeldingsresultaat voor the infernal devices

untitled-1

Afbeeldingsresultaat voor throne of glass covers


Ik als Blogger…TAG. Deze koos ik uit omdat ik nog goed weet dat ik hem zo leuk vond om in te vullen! Deze Tag verteld meer over mijn manier van werken met mijn blog, waar mijn inspiratie vandaan komt en meer. Het was voor mij even een mooi moment om stil te staan bij alles rondom de blog en om alles met jullie te kunnen delen. Deze wil ik dus zeker nog even laten zien hier!

Ik ga het nu bij deze 3 bovenstaande TAG posts houden, maar natuurlijk kwam er nog Veel meer online en er zaten echt zulke leuke TAGS bij. Wil je graag nog meer Tag posts lezen die er in de afgelopen maanden online kwamen? Klik dan vooral even op onderstaand linkje..
=> klik HIER om Alle tag posts terug te kunnen lezen

Dan is het nu tijd voor de RINGING IN THE NEW YEAR tag te gaan invullen!!
De Regels:
– Link de persoon die jou getagd heeft of waar je de Tag post gezien hebt

– beantwoord de vragen
– geef de Tag door

Best book and/or series that you’ve read in 2016
Beste boek: Als ik echt moet kiezen, ga ik voor a Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas!
Beste serie: dan kies ik voor een serie die ik dus helemaal heb kunnen uitlezen. En dan valt mijn keus op de Flight & Glory serie van Rebecca Yarros

Authors that you’ve recently found and would like to read more of in the new year
– Laura Kaye
– Christina Lauren
– Abbi Glines
– Kendare Blake

Most anticipated book turned movie/tv show?
TV serie van Throne of Glass waar ze momenteel druk mee bezig zijn om deze te verwezenlijken!

Name a character that you wouldn’t mind sharing a kiss with at midnight (if there is one)
If there is one… Wat een vraag hahahaha. Ik denk dat menig lezer juist een groot probleem heeft om er MAAR 1 te kiezen!
Ik ga hier dus ook wijselijk geen antwoord op geven haha. Ik kies mijn man, zit ik altijd goed *wink* xD

What’s on your TBR for 2017? (Top 5 will suffice if it’s an extremely long list!)
Dat wordt in mijn geval dus zeker weten een top 5, want mijn lijst is echt EXTREEM LANG!
Ik heb echt enorm veel boeken al thuis staan die ik nog wil lezen komend jaar en daarnaast komt er ook nog heeeeel veel uit, alleen al in de eerste maanden van 2017 haha. Ik ga dus twee lijstjes maken! 1 top 5 van boeken die ik al heb staan hier die ik ASAP wil lezen en een lijstje van boeken die ik meteen wil lezen als het boek uitkomt in 2017!

How many books do you hope to read in 2017?
Oeh, leuke vraag! Dan ga ik even mijn Goodreads Challenge erbij betrekken haha. Die moet ik namelijk 1 januari 2017 gaan instellen. Dit jaar las ik tegen de 150 boeken aan (het jaar is nog niet om dus de eind telling heb ik nog niet) dus ik moet mezelf dan wel blijven uitdagen voor komend jaar dus ik denk dat ik mijn Goodreads Challenge 2017 ga instellen op 160 boeken! En jij? Zowel via goodreads alsook hier op de blog houd ik alle gelezen boeken bij! Daarnaast heb ik voor 2017 ook nog persoonlijke leesdoelen gesteld voor mezelf. Ook deze houd ik bij via de blog en is o.a. terug te vinden in mijn widgets rechts in beeld!

Will you participate in the Goodreads Reading Challenge or any others (PopSugar, Read the Books You Buy, etc.)|
haha oke misschien was het slimmer van me om even vooruit te spieken zodat ik deze vraag al had gezien. Maar nogmaals, Ja, ik ga deelnemen aan de Goodreads Reading Challenge 😀 Sinds 2015 doe ik actief mee en ik heb 2015 succesvol afgerond en 2016 ook, dus ik ga weer hard mijn best doen om 2017 ook met succes af te ronden.
goodreads

Any New Year’s Resolutions? (Bookish, blogging, and otherwise)
Ja, ik heb zeker weten een aantal goede voornemens..
Bookish: Ik gaf eerder al aan dat ik persoonlijke leesdoelen voor mezelf gesteld had, waarin ik o.a. meer boeken van eigen bodem wil gaan lezen, meer wil lezen buiten mijn comfort zone alsook wil starten met het lezen van Duitstalige boeken.. Er is dus op boeken gebied genoeg waar ik in 2017 mee bezig wil zijn.
=> voor een volledig overzicht van mijn persoonlijke leesdoelen klik je HIER
Blogging: Ik zou graag een nieuwe, blijvende lay-out willen. Ik heb al contact gehad met een Illustrator, dus in 2017 gaat die nieuwe header er in ieder geval sowieso nog komen en ik ben echt hartstikke enthousiast, want deze Illustrator tekent echt geweldige dingen en is helemaal mijn stijl, dus ik ben heel erg benieuwd wat het eindresultaat gaat worden.
Otherwise: gezonder eten/leven, sporten en afvallen!

Tag you’re it:
Thunderstruck Books
the Spine Breakers
– Het leven van een Boekenworm

=> Doe jij ook mee met de Goodreads Challenge en/of andere challenges?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge