|UNBOXING| Secret Santa 2.0

Ook dit jaar deed ik weer mee met de geweldig georganiseerde Secret Santa actie van Kwante in Wonderland! Vorig jaar was de eerste editie en die was me zo goed bevallen dat ik geen moment twijfelde om dit jaar ook weer mee te doen. Het is zo leuk om voor mensen pakketjes te maken en zeker nu rond de feestdagen. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk om zelf een pakket onder de boom te hebben staan, waarvan de inhoud een grote verrassing is!

Afgelopen week mocht ik dan ook mijn Secret Santa 2.0 pakket ontvangen en het pakket heeft me dagenlang de ogen uitgestoken vanonder de boom haha. Maar openmaken mocht pas vandaag, 25 december, dus heb ik braaf gewacht natuurlijk. Vanmorgen heb ik eerst met mijn gezinnetje cadeautjes opengemaakt(er gaan dus nog veel meer unboxing en haul posts online verschijnen de komende dagen hihi) en erna ben ik meteen doorgegaan met het openen van mijn Secret Santa pakket! Benieuwd waarmee ik verwend ben geworden? Kijk snel verder.. 

Zoals ik al eerder zei, heb ik dus eerst cadeautjes uitgepakt met mijn man en zoontje, wat de nodige tijd in beslag nam want de Kerstman had ons allemaal heeeeel erg verwend! Toen we dat achter de rug hadden, kwam Milan heel lief aanlopen met mijn Secret Santa doos en zijn we samen begonnen met uitpakken! Ik werd bij het openen van de doos dus al vrolijk begroet door een hele hoop pakketjes, zo leuk!! 

Een foto zegt meer dan duizend woorden klopt in dit geval ook echt,
want kijk nu wat voor gave dingen ik allemaal gekregen heb!
– 2 boeken
– een TBR Jar!!!
– superlief gedichtje
– boekenleggers
– gelukspoppetje aan een boekenlegger staafje
– Een superleuk unicorn bordje
– een boekige kerstbal!
– bedeltjes
– lipbalsem

Wat meer info over de boekjes:
YOU BEFORE ANYONE ELSE van Julie Cross & Mark Perini
Deze stond al een hele tijd op mijn wishlist. Een contemporary romance waarvan de samenvatting al voor zich spreekt. Het lijkt me een heerlijk, romantisch verhaal waar ik echt naar uitkijk!!
You Before Anyone ElseModel Finley needs someone to help her shed her “good girl” persona, so she’ll try Eddie on for size. New York City model Finley is fed up with hearing the same feedback at castings: she needs to take some serious action to wipe the “good girl” stamp from her resume if she wants to launch to stardom. Enter Eddie Wells. He’s shallow, predictable…and just as lost as Finley feels. Deep down, Finley is drawn to Eddie’s bravado, his intensity. Except Eddie is hiding something. A big something. And when it surfaces, both loving and leaving Finley will become so much harder.

 

GIRL OF NIGHTMARES van Kendare Blake
Ik las het eerste boek uit deze duologie, Anna dressed in Blood een paar maanden terug en ik was verkocht! Wat een geweldig YA Horror boek was dit en de wetenschap dat het verhaal dus verder zou gaan maakte me helemaal enthousiast. Ik ben zoooo ontzettend benieuwd om te zien hoe het verder gaat met Cas! Om spoilers te voorkomen voor degenen die Anna nog niet laten, heb ik de samenvatting geblurred!
Girl of Nightmares (Anna, #2)

Spoiler Inside SelectShow

Ik ben dus echt enorm verwend geworden door mijn Secret Santa, waarvan ik echt geen idee heb wie ze is (en ik ben heel nieuwsgierig hihi) en alle spulletjes hebben al een mooi plekje gekregen! De TBR jar ga ik ook een dezer dagen vullen. Lijkt me superleuk om deze in gebruik te nemen!

Deed jij ook mee met Secret Santa 2.0? Of misschien een andere surprise actie? En wat voor leuks mocht jij dan al openmaken wat onder de boom verstopt lag? Ik kreeg naast mijn Secret Santa pakket nog pakketten van vriendinnen en ik ben ook nog onwijs verwend door mijn geweldige man! Er zitten zulke gave boeken en spulletjes tussen, ik zweef nog steeds op een wolkje hihi. Ik ben al druk bezig om ook deze unboxings en hauls te verwerken in blogposts dus nog even geduld en dan kun je mijn voltallige kersthaul gaan zien! Ik wens je nog hele fijne feestdagen en dat je maar flink verwend mag worden!!

 

5 Comments

 1. Leuk hé die Secret Santa. Eerst het nieuwsgierig afwachten, dan het uitpakken van leuke verrassingen. Het was mijn eerste deelname dit jaar maar ik heb er echt ontzettend van genoten. De kans is dus ook groot dat ik volgend jaar opnieuw wil meedoen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Secret Santa 2016My Profile

  1. Author

   Het is inderdaad altijd zo spannend. Eerst het afwachten tot het pakket er is, dan het aftellen totdat je het mag open maken en dan is het nog steeds spannend om dan echt te zien wat erin zit hihi. Ook vind ik het heerlijk om pakketjes voor anderen te maken! Leuk dat je er ook zo van genoten hebt en dan hopelijk op naar volgend jaar 😀
   melissasbookworld onlangs geplaatst…|UNBOXING| Secret Santa 2.0My Profile

 2. Leuke cadeaus heb je gehad! Ik wist trouwens niet dat er een vervolg kwam op Anna Dressed in Blood. Dat maakt mij heel erg blij want het was een topboek!
  Nikita onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s ~112~My ProfileLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge