Meet the Publisher Monday: Moon Young Adult

In de vorige editie van Meet the Publisher Monday maakten jullie kennis met een hele speciale uitgever genaamd Crave Romance Illustrated => klik HIER om deze post terug te lezen. En deze week ga ik jullie meer vertellen over een Nederlandse uitgeverij, welke één van mijn favorieten is: Uitgeverij Moon! En hierbij ga ik me vooral richten op de Young Adult boeken die ze uitgeven!

untitled-5
Over Moon..|
 © Tekst is afkomstig van de Website van Moon
Afbeeldingsresultaat voor moon young adultOp 1 mei 2007 is kinder- en jeugdboekenuitgeverij Moon van start gegaan. De uitgeverij is gevestigd in Amsterdam. Moon is een imprint van Overamstel Uitgevers. Overamstel Uitgevers profileert zich als een creatief, snel en slagvaardig uitgeefhuis en mediabedrijf en speelt optimaal in op de huidige ontwikkelingen in de mediabranche. Er verschijnen boeken, cd’s, dvd’s, games, speelfilms en tijdschriften.

Auteurs en hun boeken..|
Moon werkt zowel met auteurs van eigen bodem als internationale auteurs. En ze hebben me toch een gaaf lijstje aan auteurs waar ze boeken van uitbrengen zeg. Echt te gek!! Maak hier alvast kennis met een paar auteurs en hun boeken.
(op onderstaande afbeeldingen heeft Moon de ©Copyright)

cc

md

De duistere machten is de eerste nieuwe serie van Clare wat Moon gaat uitgeven vanaf januari 2017. Haar eerdere series De kronieken van de onderwereld en De helse creaties werden ook al uitgebracht bij Moon! En natuurlijk mogen we De kronieken van Bane dan ook niet vergeten te noemen! Cassandra Clare is in ieder geval goed vertegenwoordigd in NL dankzij Moon en daar mogen we ons echt gelukkig mee prijzen!!!

page_divider

sd

 

 

 

 

 

niets-te-verliezen

 

page_divider

bf

hh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

page_divider

gf

aib

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

page_divider

Zoals je hierboven al kon zien heeft moon supergave auteurs in hun lijst staan en dat zijn er echt maar een paar van velen. Een overzicht van Alle auteurs vind je via de volgende link => Klik HIER voor een volledig overzicht van de auteurs!

BETROKKENHEID MET DE LEZERS..|
Moon probeert ook echt betrokken te zijn met de lezers/fans. Zo pasten ze onlangs nog de titel aan van het eerstvolgende Cassandra Clare boek wat in januari 2017 gaat verschijnen, nadat lezers erover mochten stemmen en hun mening over kwijt mochten. En hiermee laat Moon zien dat ze dus ook Echt luisteren naar wat we te vertellen hebben. Ook organiseert Moon een paar x per jaar bij hun op kantoor een bijeenkomst/rondleiding voor lezers/bloggers waarbij ze luisteren naar wat iedereen te vertellen heeft over hun boeken, organisatie, echt van alles komt dan aan bod. En het is natuurlijk suuupergaaf om naar Moon’s kantoor te mogen gaan en daar een rondleiding te krijgen. Ik moest het jammer genoeg afgelopen jaar aan me voorbij laten gaan omdat ik op dat moment hartstikke ziek was van de zwangerschap, maar ik hoop er zeker in de toekomst nog een keer naartoe te mogen gaan! Ook betrekt Moon bv. bloggers  bij bekendmakingen van covers. Zo was ik één van de gelukkigen, omdat ik zo’n enorme Clare fan ben, die samen met nog een aantal andere bloggers de cover-reveal mocht doen van Vrouwe Middernacht!! Echt supergaaf was dat, dat ze me hiervoor uitgekozen hadden omdat ze weten dat ik zo’n groot fan ben. En ook mag ik mezelf ambassadeur noemen van Duizend Hoog wat onlangs verscheen bij de uitgever. En eerder mocht ik ook al het manuscript lezen van ‘Aan alle jongens van wie ik Hield van Jenny Han’. Dus zoals je ziet, is Moon op heel diverse wijzes bezig met hun fans/lezers/bloggers en dat is echt een vet + punt!! Houd hun social media in de gaten, want hier maken zij telkens alles bekend als ze iets leuks gaan organiseren.

Jenny schreef een tijd terug een gastblog over haar Brainstorm-uitje bij de uitgever.
=> Dit verslag vind je HIER terug! 

Social media..|
Blijf op de hoogte van de nieuwste boeken, acties en evenementen van Moon via:
Twitter
Facebook
– Young Adult Facebook
– Instagram

Blijf op de Hoogte..|
Naast de social media platforms waar je Moon Young Adult kunt volgen, kun je je ook opgeven voor de nieuwsbrief via mail. Dan wordt je elke keer automatisch via mail op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes zoals nieuwe releases, auteurs bezoeken en nog veel meer! Wil jij je graag aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik op onderstaande link:

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

untitled-5

 

=> Klik HIER om bij bol te neuzen tussen Moon’s aanbod aan boeken!
En dan ga ik deze post afsluiten met een lijstje van boeken die Moon de komende tijd nog gaat uitbrengen(voor zover al bekend is), die je zeker weten al in de pre-order moet zetten en waar je dus smachtend naar uit mag gaan kijken:
– Handlettering Journal doe je zo van Karin Luttenberg
– Op mijn schouders van Jennifer Niven
– De Bronzen Sleutel van Holly Black & Cassandra Clare
– Did I mention I miss you? van Estelle Maskame
Dans van Vlammen van Yelena Black
Vrouwe Middernacht van Cassandra Clare

liefs-melissa-standaard

3 Comments


  1. wauw leuk om te lezen wist niet dat cassandra clare geboren was in iran.

    1. Author

      Jaaa leuke weetjes he!! Weet je dat cassandra Clare ook niet haar echte naam is maar een pseudoniem ? XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge