COVER CRUSH: Dresses

COVER CRUSH: Dresses

In de laatste cover crush: Angels zette ik een poll neer waarin jullie konden stemmen over welk ‘onderwerp’ de volgende keer aan bod zou moeten komen. De keus viel hierbij unaniem op Jurken, dus ging ik aan de slag voor jullie hiermee! Er zullen zowel de al bekende jurken-covers voorbij gaan komen, maar misschien ook nog wel een aantal onbekende!! Kijk je mee?

strik

Uit eigen collectie..|
Ik vind het altijd leuk om boekige foto’s te maken dus die kans om ermee bezig te mogen zijn grijp ik dan ook zoveel mogelijk aan. Deze cover crush posts lenen zich daar heel goed voor. In mijn eigen collectie vond ik dus ook een aantal covers waarop jurken afgebeeld staan. Dus i.p.v. de covers van internet te plukken, besloot ik om deze zelf op de foto te zetten voor jullie! Het zijn boeken die waarschijnlijk al bij veel lezers in de kast zullen staan, maar dat maakt ze daarom niet minder mooi of speciaal! Ik had behoorlijk wat covers waarbij de personages in jurken afgebeeld staan. Ik heb dus geselecteerd en naar covers gekeken waarbij de jurken op de voorgrond staan, Echt in het oog vallen. Hier komen ze:

 

strik

Online..|
En natuurlijk heb ik ook online research gedaan en daar kwam ik ook echt supergave covers tegen! Normaal houd ik niet zo van mensen op covers, maar met zulke prachtige jurken erop afgebeeld is het een lust voor het oog, vind je ook niet?


strik
Welke boeken heb jij op de kast staan met mooie jurken op de cover? Wat spreekt je juist wel of niet aan in een cover met jurken/modellen erop afgebeeld? Ik krijg er altijd een heerlijk dromerig gevoel van!! Ik kan bv. ook echt niet wachten totdat het kleurboek van the Selection uitkomt. Een heel boek vol met tekeningen van prachtige jurken die ingekleurd mogen worden, supergaaf! Ga jij hem bestellen?

Ook in deze cover crush ga ik jullie de optie geven om te stemmen op het volgende cover crush onderwerp!

Welk Onderwerp wil je de volgende keer in de Cover Crush tegenkomen?

View Results

Loading ... Loading ...

liefs-melissa-standaard

1 Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge