Meet the Publisher Monday: CRAVE ROMANCE ILLUSTRATED books

Naast Meet the Author Monday leek het me ook ontzettend leuk om uitgevers in de spotlight te gaan zetten. Zo zal ik binnenkort ook zeer zeker een aantal Nederlandse uitgevers aandacht gaan geven, maar vandaag begin ik met een vrij nieuwe internationale uitgeverij, genaamd: CRAVE. En Crave heeft ervoor gezorgd dat ze iets nieuws en unieks kunnen aanbieden aan lezers. Ze brengen geen nieuwe boeken, maar al bestaande boeken uit. Nu denk je zeker: hmm, wat moet ik daar dan mee? Maar geloof me.. Crave zorgt ervoor dat je boeken op een hele andere manier gaat lezen en je heel anders van een boek laat genieten als dat je gewend bent! Laat me je daar maar snel meer over vertellen..

De inspiratie achter Meet the Publisher Monday..|
Crave is de inspiratie geweest achter dit artikel en waarom? Omdat ik na het lezen van één van hun Illustrated boeken zo enthousiast was en terug kon kijken op een GE-WEL-DIGE leeservaring. Ik besloot toen om deze publisher in de spotlight te gaan zetten zodat lezers die nog niet met ze bekend zijn, bekend ermee raken. Want de boeken wat zij her-uitbrengen zijn boeken wat gezien en gelezen moeten worden in deze Illustrated edities! Dus vandaag trap ik af met deze speciale uitgever. Maar zo kwam ook het idee om met dit artikel ook andere uitgevers in de spotlight te gaan zetten, dus de volgende keer zal er een Nederlands uitgever in de spotlight komen te staan!
blog-divider-2013412fa3be-6b8e-4b8c-af3d-a80e5249e795
Wat maakt Crave Illustrated boeken speciaal..|

Wat Crave Illustrated boeken speciaal maakt is het feit dat ze ons lezers een geheel nieuwe leeservaring bezorgen! Zoals de naam al aangeeft, ‘Illustrated’, zijn er in de boeken geïllustreerde pagina’s te vinden. Zo lees je het verhaal niet alleen in tekst maar ook in plaatjes en dat is echt heel bijzonder kan ik je vertellen! Maar dat is lang niet alles wat er te vertellen valt over deze nieuwe wijze van boeken lezen.. Zo biedt Crave nog veel meer aan tijdens het lezen van hun boeken:
Geïllustreerde pagina’s
Interviews met personages!
Er zijn QR codes verwerkt in het boek die je dan kunt scannen en dan kun je het interview zien!
Fun facts van de auteur die je nog niet eerder wist.
De auteur verteld tussendoor kleine stukjes over haar/zijn ervaring tijdens het schrijven van het desbetreffende boek. Of dat dan nu gaat over eigen ervaringen die een auteur had waardoor dat bepaalde hoofdstuk tot stand kwam, of waar het idee van die scene vandaan kwam of dat personage, en nog veel meer!
Crave geeft je de kans om op een speciale manier kennis te maken met de personages d.m.v. interactieve wijze, zowel door het lezen van het boek zelf en het kijken van de interviews alsook het lezen via de App, waar ik later meer over vertel!
blog-divider-2013Foto’s..|
Ik deel graag wat voorbeelden met jullie uit mijn November 9 Illustrated Edition om jullie te laten zien hoe gaaf het boek in elkaar gezet is en hoe de extra’s dus eruit zien allemaal! Enjoy!~
1d63eddf-58e9-451a-8371-eeaa7535c893

2f3b0321-9dca-4213-b72c-762c343a0452

5ab9bed0-0f11-4ef9-b1d9-1ad9797c4276

125526

7ff054c7-f513-495a-bd4b-12b218d8bb35

blog-divider-2013

En dan heb je daar bovenop ook nog de Crave App! Voor meer informatie lees snel verder!
Crave Illustrated App..|
Naast het boek zelf, wat dus al een geweldige leeservaring is, heeft Crave ook een app ontwikkeld waarin je de boeken dus digitaal kan lezen. En waar in de boeken plaatjes/illustraties verwerkt zitten, zijn er in de app ook nog bewegende beelden te vinden, interviews met personages en meer! Dit is echt ontzettend gaaf verwerkt en geeft het verhaal echt iets extra’s en speciaals! Als je de Crave app installeert kun je een paar hoofdstukken gratis uitproberen, waarna je erna de mogelijkheid hebt om een boek aan te kopen en het gehele boek te lezen. Ik kan je echt aanraden om in ieder geval de app te installeren en uit te proberen; je wordt verliefd, trust me! Kijk naar onderstaand filmpje om een kort inzicht te krijgen in wat de app inhoudt:

Zoals je kunt zien op bovenstaand filmpje is er van alles te doen ontdekken met de app.
– Where Characters Come To Life
Get videos, photos, voice messages and text notifications from the hero
– Find Stories You’ll Love
Read the latest releases from romance’s biggest stars with exclusive extra content from your next book boyfriend.
Each day is a new chapter, and a new encounter.
– Ask The Author Anything
Literally anything! Connect with New York Times and USA Today bestselling storytellers like
Colleen Hoover, Abbi Glines, K.A. Tucker, and more.
blog-divider-2013

De Boeken..|
Crave heeft so far 3 Hardcover editions uitgebracht van 3 populaire New Adult auteurs en dat zijn dan ook nog eens alle drie favorieten van mij: Colleen Hoover, K.A. Tucker en Abbi Glines! November 9 staat op mijn plank thuis en heb ik dus ook al herlezen in deze Crave Illustrated edition, waarvan heel snel een recensie gaat volgen! De andere twee Crave Editions staan nog heel hoog op mijn wensenlijstje. Ik hoop dat Crave heel snel nog veel meer gaat uitbrengen, want ik weet al na het lezen van 1 boek op deze manier dat ik al mijn favoriete new adult boeken op deze manier wil lezen en thuis in de collectie wil hebben staan. *ziet al een visueel plaatje voor zich van een compleet ingerichte Crave Illustrated plank, le sigh <3*
untitled-2
Om jullie nog beter kennis te laten maken met bovenstaande drie boeken heb ik nog van elk boek een prachtige crave book trailer gevonden op de Crave Youtube pagina die ik nog even ga delen met jullie! Veel kijk/kwijl plezier hihi..

blog-divider-2013

Ik ben zo blij dat ik Crave ontdekt hebt en ik wilde deze blijdschap delen met jullie. Deze post zorgde er dan weer voor dat ik meer ideetjes kreeg en dus ermee door wilde gaan in de vorm van Meet the Publisher Monday, waarin ik dus elke keer een uitgever in de spotlight ga zetten. De volgende keer zal een Nederlandse uitgever aan de beurt zijn: Uitgeverij Moon. Ik hoor heel graag wat jullie van deze post vinden en of je net zo hard gevallen bent voor Crave als mij en ze ook aan je collectie wil gaan toevoegen! 
untitled-11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge