INSTAGRAM DECEMBER CHALLENGE!

INSTAGRAM DECEMBER CHALLENGE!

Sommigen kunnen zich misschien mijn vorige Instagram challenges nog herinneren (toen gebruikte ik mijn bookstagram nog als @melissapotgens.. Nu is dat natuurlijk @melissasbookworld). Vorig jaar heb ik een aantal maanden elke maand een nieuwe Challenge gemaakt, waarbij je dagelijks foto-opdrachten moet uitvoeren, die je dan op Instagram plaatst. Wat me nog goed bij staat is dat vooral die van december echt enorm leuk was om te doen. Om je even een idee te geven van wat ik al heb gedaan:

Sowieso is December dadelijk een enorm leuke blog-maand voor mij i.v.m de leuke book-hauls bv. die gaan volgen en het feit dat ik allemaal leuke kerst gerelateerde posts kan plaatsen. Toen dacht ik; waarom niet weer een Instagram challenge doen?! Ik ga dezelfde opdrachten gebruiken als vorig jaar, omdat die gewoon erg leuk waren. Ik heb het plaatje wel een nieuwe ‘outfit’ gegeven i.v.m. onjuiste gegevens die op de oude challenge afgebeeld stonden. Dusss.. Bij deze ga ik jullie kennis laten maken met de hernieuwde December challenge 2016!!!! Ben je er klaar voor? Kijk snel verder 😉postdivider

Christmas tree lit under a fresh blanket of snow in the pre-dawn light.

postdivider

#
Het was even goed nadenken over welke # we het beste zouden kunnen gebruiken. Uiteindelijk ben ik gegaan voor #DutchDecemberChallenge16. Vergeet deze dus vooral niet te gebruiken tijdens het plaatsen van foto’s. Dan zijn ze voor iedereen het makkelijkst terug te vinden achteraf :D!

Christmas tree lit under a fresh blanket of snow in the pre-dawn light.

postdivider

Inspiratie!
Vind jij het leuk om boekenfoto’s te maken? Houd je van een gezellige kerstsfeer? Dan is dit de ideale mogelijkheid om die twee te combineren! Laat je creativiteit de vrije loop!
Heb je van die dagen dat je gewoon echt even niet weet wat je moet doen en is de inspiratie even op? Geen probleem.. Op Instagram is ontzettend veel inspiratie op te doen! Gebruik de zoekfunctie en zoek op # die te maken hebben met je foto-opdracht van die dag en er zal genoeg opduiken waar je weer nieuwe inspiratie van kunt opdoen! Heb je bv. geen idee hoe je een begin moet maken met een bookishtree op dag 4, dan zoek je even op #bookishtree en daar komen de meest gave bookishtree’s tevoorschijn. Andere # wat je eventueel kunt gebruiken om te zoeken naar inspiratie:
#bookstagram||#bookandchristmas                           
#bookphotography||#bookandtea
#hardcover||#bookandcookie
#paperback||#bookishwishlist
#bookhaul||#shelfie
#bookshelf||#bookandsnow
#TBR||#winterread
Enz….postdivider

De reacties die ik kreeg toen ik laatst aangaf deze challenge weer te doen, waren al zo positief, daar wordt ik helemaal vrolijk van hihi! Ik zal in 2017 proberen om ook weer geregeld een leuke Challenge te maken. Maar first things first; Doe jij ook gezellig mee in December? #DutchDecemberChallenge16
untitled-11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge