mini – COVER CRUSH: Caraval a.k.a. het Zwarte Hart

mini – COVER CRUSH: Caraval a.k.a. het Zwarte Hart

Vandaag een mini – Cover Crush waarin ik geen lange post ga schrijven over meerdere covers.. In plaats daarvan ga ik jullie de cover(s) laten zien van 1 boek.. Deze verdient het om even in de spotlight gezet te worden, dus bij deze:

CARAVAL: Velen hebben dit boek ondertussen al voorbij zien komen in het Nederlands als ‘het Zwarte Hart’. De reviews die ik tot nu toe las over dit boek waren echt enorm positief, zo ook die van mijn vriendinnetje Kwante (haar spoiler vrije recensie van dit boek vind je HIER). Zij is degene die mij wees op deze geweldige covers die ik met jullie ga delen in deze post. De Nederlandse cover is echt ontzettend magisch en mysterieus en ik houd ervan <3 Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nu ook weer zwicht voor de Engelse/Amerikaanse cover. Niet de ‘gewone’ buitenlandse covers, maar de 4 special Editions die er gaan komen. Ik ga ze hieronder aan jullie introduceren. Be prepared; dit is echt een overload aan Genot voor je oogjes!

misc_heart_divider_lineLaat me beginnen met de oorspronkelijke covers, zowel de buitenlandse edities als de Nederlandse editie, te beginnen met de Nederlandse:
  

PRETTY he?! Nou wacht maar, want ik heb nog meer in petto voor je!
Kijk maar snel verder!misc_heart_divider_line

Voor diegenen die nog niet bekend zijn met het boek, maak hieronder even kennis ermee:
14628208_1007904839335593_1500464993_nTwo sisters bound by love and a father they fear escape their tiny, secluded island for the wondrous performance of Caraval, where the audience plays along in a mysterious and magical game of determining what’s real and what’s fantasy. And where only one sister might be brave enough to win the ultimate prize of ‘an impossible wish’…

Scarlett Dragna has never left the tiny isle of Trisda, pining from afar for the wonder of Caraval, a once-a-year week-long performance where the audience participates in the show.

Caraval is Magic. Mystery. Adventure. And for lonely Scarlett, it represents freedom, an escape from her abusive father and from her own dark past. Still, Scarlett is too scared of her father to leave Trisda. Until she is kidnapped by her wild younger sister Donatella and a dangerous yet oh-so-seductive sailor named Julian and taken to the mystical Isla de los Suenos, the site of this year’s Caraval. When they arrive, her sister immediately disappears. Since protecting Tella is all she knows, Scarlett is forced to join forces with Julian and find her before the evil Master of Caraval does…
misc_heart_divider_line
Elk van deze onderstaande covers hebben een afbeelding verwerkt in de hardback wat te maken heeft met iets uit het verhaal, echt heel speciaal dus! Laten we beginnen met een totaalplaatje, TADAA:

af22830b-2215-4199-b082-c64641cbd34aZijn ze niet PRACHTIG?! Helemaal zwart en dan met de Gouden letters en afbeeldingen erop, ik ben VERLIEFD. En ik denk dat zo’n foto ze geen recht aan doet, maar dat je dit soort boeken echt met je eigen ogen moet zien! Stel je even een compleet ingerichte plank in je kast voor met al deze boeken erop; dat is echt #Book(shelf)GOALS toch?! <3
misc_heart_divider_lineWat vind jij van deze covers? Houd je het bij de Nederlandse of de andere originele covers of ga je misschien wel voor één of zelfs alle vier van de special editions? Ik weet dat ik er in ieder geval 1tje wil hebben, maar WELKE?! Ze zijn echt stuk voor stuk zo ontzettend gaaf zeg. Ik denk dat ik ze gewoon ALLEMAAL wil.. Ofja, ik weet dat ik ze allemaal wil, maar gaat dit betaalbaar zijn? haha
untitled-11

 

4 Comments

  1. Ik zag ze daarnet al bij Kwante (vermits ik mijn Blogfeed-achterstand weer even aan het bijlezen ben) én vind ze echt prachtig. Straf eigenlijk dat één boek in zoveel prachtige edities beschikbaar is. Dat de inhoud zelf ook nog eens helemaal geweldig is maakt het natuurlijk alleen maar mooier.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Tikkertje! Maar dan met boeken.My Profile

    1. Author

      Jaa, het is echt erg eigenlijk dat ze dit doen, want je kunt echt niet kiezen tussen deze prachtige covers! afzetters zijn het hahaha Ik ben zooo benieuwd naar de inhoud, hoor er zoveel goeds over <3 En ik zie het ook echt al voor me om al die mooie covers op een plank te hebben staan *kwijl* maar mijn arme beurs..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge