WISHLIST WEDNESDAY: Halloween Reads #1

WISHLIST WEDNESDAY: Halloween Reads #1

wishlist-wednesday-halloween

Deze week staat de Wishlist Wednesday in het teken van Halloween/Scary reads. Vandaag deel ik 3 boeken(series) die erg hoog op mijn wishlist staan. Zoek jij nog een scary read voor deze maand of erna? Lees/kijk dan snel verder en wie weet kun je hier wat inspiratie opdoen.

halloween-divider-1024x155Pretty dark Nothing van Heather L. Reid
Een Young Adult/paranormal/Demons/Fantasy boek wat gelijk mijn aandacht trok. Hij is nog niet veel gelezen volgens Goodreads, dus ik vind het lastig afgaan van de ratings die het tot dusverre gekregen heeft. Mij spreekt de samenvatting in ieder geval echt enorm aan, dus deze duology blijft fijn op mijn wishlist staan en hopelijk kan ik hem nog gaan toevoegen aan mijn collectie.
 
It’s been twenty three days since Quinn has slept for more than minutes at a time. Demons have invaded her dreams, stalking her, and whispering of her death. The lack of sleep and crippling fear are ruining her life. Energy drinks and caffeine pills don’t make a dent. When Quinn dozes off in the school hallway, Aaron, an amnesiac with a psychic ability, accidentally enters her nightmare. The demons are determined to keep them apart, and Aaron from discovering the secret locked away in his memory. Together, they could banish the darkness back to the underworld for good. That is, unless the demons kill them first.
halloween-divider-1024x155Some Quiet Place van Kelsey Sutton
Toen ik de cover zag wilde ik al gelijk meer weten. De cover spreekt me meteen aan; het ziet er mysterieus uit en alles is gewoon o zo prachtig vormgegeven. Toen ging ik de samenvatting lezen van het boek. Dit is ook weer een Young adult/Fantasy/Paranormal duology, waarvan ik denk dat ie heel goed bij mij in de smaak zal vallen. Bij jou ook?
some-quiet-place-final-cover  download
I can’t feel sadness, anger, or fear. I can’t feel anything. I’ve grown talented at pretending.

Elizabeth Caldwell doesn’t feel emotions… she sees them in human form. Longing hovers around the shy, adoring boy at school. Courage materializes beside her dying friend. Fury and Resentment visit her abusive home. They’ve all given up on Elizabeth because she doesn’t succumb to their touch. All, that is, except beautiful Fear, who sometimes torments her and other times plays her compassionate savior. He’s obsessed with finding the answer to one question: What happened to Elizabeth to make her this way?

They both sense that the key to Elizabeth’s condition is somehow connected to the paintings of her dreams, which show visions of death and grief that raise more questions than answers. But as a shadowy menace begins to stalk her, Elizabeth’s very survival depends on discovering the truth about herself. When it matters most, she may not be able to rely on Fear to save her.
halloween-divider-1024x155the Haunting Season van Michelle Muto
Deze kwam ik tegen tijdens het neuzen in het Horror genre. Een interessante samenvatting met een Scary cover om het geheel compleet te maken. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, ondanks de matige rating. Het is een stand alone dus dan durf ik het al sneller aan om deze op mijn wishlist te zetten en straks eventueel te kopen. Las iemand dit boek al?
Be careful what you let in…

Siler House has stood silent beneath Savannah’s moss-draped oaks for decades. Notoriously haunted, it has remained empty until college-bound Jess Perry and three of her peers gather to take part in a month-long study on the paranormal. Jess, who talks to ghosts, quickly bonds with her fellow test subjects. One is a girl possessed. Another just wants to forget. The third is a guy who really knows how to turn up the August heat, not to mention Jess’s heart rate…when he’s not resurrecting the dead.

The study soon turns into something far more sinister when they discover that Siler House and the dark forces within are determined to keep them forever. In order to escape, Jess and the others will have to open themselves up to the true horror of Siler House and channel the very evil that has welcomed them all
halloween-divider-1024x155Als ik zou moeten kiezen welke van bovenstaande boeken ik als eerste zou willen, zou ik niet kunnen kiezen denk ik. Ze lijken me alle drie zo gaaf!! Las jij één van bovenstaande boeken al? Dan hoor ik heel graag wat jij ervan vond! Heb jij nog scary boeken in je kast staan of op je wishlist? Ga je deze ook speciaal lezen deze maand?
liefs-melissa-ww

3 Comments

  1. Heerlijk, een goede spannende horror of thriller tijdens deze iets koudere dagen. Ik moet een boek dat ik echt eng vind helaas nog tegenkomen, maar oktober lijkt me daar een uitstekende maand voor 🙂
    Story addict onlangs geplaatst…[Recensie] Don’t breatheMy Profile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge