WRAP-UP september 2016

WRAP-UP september 2016

September is alweer aan zijn eind gekomen, de blaadjes beginnen van de bomen te vallen.. Meer regen en wind.. Ik HOUD van de herfst, jij ook? Lekker op de bank met een dekentje, een boek op schoot en een mok thee bij de hand! Of in mijn geval ook vaak even achter de pc zitten en lekker schrijven aan de blog terwijl buiten de regen tegen het raam aan tikt.
Terugkijkend naar deze maand.. Ik heb goed kunnen lezen; Ik las 14 boeken uit (een paar meer ivm re-reads maar die heb ik niet opgeschreven), recensies schrijven ging en gaat nog steeds heeeeeel moeizaam.. Ik krijg het maar niet uit mijn mouw geschud wat me enorm frustreert. Dus sorry als je naar een bepaalde recensie uitkijkt, alles zal alsnog z.s.m. online komen! Ik wil mezelf niet forceren, dus het komt als het komt hihi.. Ik ben heel enthousiast bezig geweest met voorbereidingen voor de maand oktober waarin de blog dus een Halloween-thema krijgt. En ook heb ik veel ‘first drafts’ geschreven van andere artikelen wat ik nog wil uitwerken. Heel veel ideetjes dus gehad, nu alleen nog gaan uitwerken. TAG posts zijn momenteel ook even onmogelijk voor me om af te maken en de 1000 vragen aan jezelf rubriek heeft ook wat probleempjes gehad hihi. Dussss.. Maar het schrijven van recensies na en het missen van bepaalde items heb ik toch nog veel andere blog gerelateerde dingen gedaan de afgelopen maand waar ik heel blij mee ben!

1454626093396

MIJN GELEZEN BOEKEN..september 2016

1454626093396

POSTS DIE ONLINE VERSCHENEN ZIJN..september 2016
Titels zijn aanklikbaar zodat je de post kunt bekijken

RECENSIES
Reign of Shadows van Sophie Jordan
the Problem with Forever van Jennifer L. Armentrout
Gonna catch Pikachu van Lily Frank
It ends with Us van Colleen Hoover
the Protector van Jodi ellen Malpas

PERSONAL
1000 vragen aan jezelf #12
1000 vragen aan jezelf #13

CONFESSIONS
ik ben verslaafd aan boeken kopen
Auteurs waar ik echt een nieuw boek van NODIG heb!

(BOOK) STRUGGLE SUNDAY
Het wachten op een release datum…
WELK boek moet ik nu gaan lezen? HELP

WISHLIST WEDNESDAY
#11
#12
#13
#14

BOEKENKAST TOUR #4
PRE-BIRTHDAY UNBOXING: verjaardags cadeau box van Kwante in Wonderland
Birthday TAG
WINNAARS van de throne of glass read along win-acties
MIJN PLANNING; oktober 2016
OKTOBER: Melissasbookworld goes HALLOWEEN

Mijn verjaardags HAUL
BOOKHAUL september 2016

1454626093396

fcdf2d89-71ba-4706-a3fe-fbeb2cd23a10_fotorVoor oktober heb ik dit keer een aangepaste TBR gemaakt. En dat houdt in dat ik boeken gekozen heb die een beetje aansluiten bij het thema Halloween, aangezien de blog de hele maand oktober omgetoverd wordt in een Halloween-pakje.. Het zijn voornamelijk boeken met een duister verhaal, horror, geesten.. Vlammenwerper past hier misschien niet helemaal tussen, maar met deze ben ik gister officieel begonnen dus die lees ik wel nog even uit voor ik overstap op de enge boekjes 😉 Voor meer informatie over wat ik van plan ben de komende maand; zie mijn eerder verschenen posts ‘Melissasbookworld goes HALLOWEEN’ en ‘MIJN PLANNING oktober 2016’. Heb jij je TBR aangepast voor oktober/halloweenmaand? Wat was jouw leukste read van de maand september?
untitled-11

2 Comments

  1. Ik heb geen aangepaste tbr rond Halloween. Eigenlijk werk ik nooit met een maandelijkse tbr maar dankzij Annabel heb ik wel ontzettend veel zin om Hocus Pocus nog eens opnieuw te bekijken. Dat is echt al zo ontzettend lang geleden.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #67My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge