pre-BIRTHDAY UNBOXING: verjaardags cadeau box van Kwante in Wonderland

88287ce4-a938-43a5-bde1-d8192a5586ba_fotorOfficieel ben ik morgen jarig, dus vandaar de PRE in de titel van deze post hihi. Ik kreeg vandaag namelijk al van Kwante een pakket binnen met allemaal cadeautjes en en en.. ik ben gewoon sprakeloos :O… Nu drie kwartier later zit ik nog steeds na te stuiteren en ben ik vol ongeloof. Wat een geweldige cadeautjessss <3 Het leek me leuk om de unboxing ervan met jullie delen, enjoy!!
19744330De afgelopen weken kreeg ik al regelmatig updates van Kwante dat ze bezig was met cadeautjes bestellen enz. En ik kreeg dan ook een update als iets binnen was en ook weer toen ze ging inpakken(moet je vooral doen ja met iemand wat zo ongeduldig is als ik hahaha).. Op de app ging het dan van:
*Kwante stuurt foto van ingepakt cadeau* Sorry alvast… *Melissa krijgt paniek* Waarom sorry? HELP, WAT HEB JE GEDAAN?! IK WORD BANG..Geloof me, als je ons een beetje kent.. dan weet je dat de mogelijkheden eindeloos zijn over wat er achter dat inpakpapier verborgen kan zitten hahahahaha.. Mijn angst is dus wel gegrond hoor hihi *tegelijkertijd is Melissa super nieuwsgierig natuurlijk ;)!!*e630c4756ab61f28c22caef5ba66ae78

Dus je kunt je voorstellen dat ik zowel onwijs uitkeek naar het binnenkomen van het pakketje en het mogen openmaken ervan als ook doodsbang was(met een knipoog) voor wat deze creatieveling uit Arnhem zich bedacht heeft. Laatst bleek ze ook al een of ander filmpje op Facebook gegooid te hebben wat IK NIET KON ZIEN.. En dan mij wel op de app lekker gek maken.. zucht.. van je vrienden moet je het hebben he 😉 *Voelt zich eigenlijk gewoon heel erg gezegend met zulke geweldige vrienden!* Vandaag kreeg ik op de app nog te horen dat ik echt niet bang hoef te zijn, dus dat stelt me weer wat gerust hihi..

Rond 15u kwam meneer de pakketbezorger aan de deur, ik griste het pakket uit zijn handen en knalde de deur zsm dicht. Pakket snel op de bank gezet, want het was nog Zwaar ook!! En toen ging ik natuurlijk gelijk Kwante appen dat ie binnen was *stiekem op deze manier poolshoogte nemend over wat nu de bedoeling was; uitpakken of wachten tot morgen?* Ik geloof dat Kwante net zo nieuwsgierig was naar mijn reactie als dat ik was voor het uitpakken van de cadeautjes want ik mocht het al gaan uitpakken, YAY!!!
En wat ik allemaal aantrof toen ik de doos openmaakte… Ik ben helemaal overdonderd en weet echt niet wat ik moet zeggen. Deze lieverd uit Arnhem, mijn lieve vriendinnetje, heeft me zo onwijs VERWEND! Natuurlijk ga ik jullie niet alleen via woorden alles vertellen, maar heb ik ook foto’s gemaakt tijdens het openmaken van alles! Kijken jullie mee?!
its-so-beautiful19744330

Iedereen kent dat gevoel vast wel met het krijgen van cadeautjes; dat je vanbinnen helemaal aan’t stuiteren bent of zelfs gewoon letterlijk stuitert zoals dat leuke GIFJE hierboven wat precies weergeeft hoe ik net tekeer ging hier hihi. Ik heb vandaag dus eigenlijk al een beetje pre-birthday want ik kreeg dus net een GEWELDIG pakket binnen van mijn lieve vriendin Kwante. De doos was behoorlijk zwaar en ik wist ook dat er wat breekbaars in zat, dus ik heb ‘m zo snel mogelijk op de dressoir gezet zodat ie stond en er niks mee kon gebeuren.. Kluns wat ik ben; alles is mogelijk met breekbare spullen. Toen ging ik eerst eens beginnen met het openen van de doos en hij was gewoon echt HELEMAAL GEVULD, whoaaa.. KIJK:
253c3708-2f00-418f-af26-9fe591dd0f39_fotor

Zoveel spulletjes, ik wist niet waar te beginnen! Ik besloot maar gewoon van bovenaf eruit te pakken en het uit te sorteren. Losse spulletjes bij elkaar en de ingepakte cadeautjes/enveloppen bij elkaar. Eerst op zoek naar de kaart…19744330Het eerste stuk van de kaart (Ja Kwante doet niet aan half werk, ze maakte er een echt avontuur van!!) had ik al snel te pakken en de tweede volgde ook al snel erna zodat ik dat superlieve kaartje kon lezen.. *smelt smelt*
collage_fotor

Na het lezen van het bericht op de achterkant(wat ik verstopt houd voor jullie hihi gemeen he), was ik al gelijk emotioneel en ik was pas net begonnen *sigh* 19744330

Toen ging ik verder met uitpakken.. Ik kwam heerlijke koekjes tegen, Maskertjes en een heerlijke vanille kaars <3 Toen begon ik met de enveloppen, te beginnen met de kleinste en wat hieruit kwam is zo MEGA GAAF!!! Ik weet dat zij zelf ook zo’n geweldig leuk cadeautje kreeg van haar lieve smurf met haar eigen verjaardag. Zo lief dat ze mij dit heeft besteld.. Nu ben je vast nieuwsgierig geworden he? Nou kijk maar snel verder:
893626d3-5707-4959-84fc-964ef0bd5603_fotor

Ik kreeg dus dit supergave spiegeltje!! Kijk hoe leuk!! kijkkkk. Dit leuke spiegeltje gaat dus vanaf nu altijd gezellig overal mee naartoe met mij <319744330

Envelop nummer 2.. voelen,voelen.. ja dat is een boek, spannend! Kwante had mijn wishlist linkje dus ik wist dat het eentje van de wishlist zou zijn maar er staan zoveel boeken op mijn wishlist dat het gewoon echt een verrassing bleef. Maar omg ik werd echt verrast, want ze ging voor een boek waar ik echt zo enorm naar uitkijk en waarvan de cover ook nog eens zo ontzettend gaaf is!! Envelop nummer 3 pakte ik vast en ik voelen voelen voelen natuurlijk.. ook daar zat een boek in, whoaaa :O En ik maakte hem open en stond gelijk te stuiteren want het was het vervolg op het boek uit envelop nummer 2! Benieuwd welke boekjes erin zaten? Hier is de foto:
dd125105-24c0-4f4a-a1d9-4d425d12de1b_fotor

En ook nog hardcovers!! Ze zijn zo moooooooi <3 Dankjewel lieverd! Ben er zo super blij mee!!!! Nu ga je denken dat dit het vast zou zijn he? maar nee hoor!!! Er volgt nog meer. 19744330We komen aan bij envelop nummer 4, wat een stukkie groter is. Dit is het benoemde breekbare cadeau.. hmm wat zou daarin zitten? Voelen..voelen en ik voelde veel reliëf of hoe noem je dat? Snel openmaken dus! En ik zag door het schuimlaagje wat er overheen zat al wat naar boven spieken en daar kwam dan dit prachtige cadeau uit tevoorschijn:
1473a254-82bb-4bdb-99ec-c381c64d7ec0_fotorIk zie linksboven dan meteen de foto van onze eerste meeting in Utrecht! En linksonder bij Wenda thuis met de Fietsbelle Babes <3 En midden boven een fotootje van de foto box bij de boekenwinkel in den Haag waar we in augustus waren tijdens onze boeksloerie meeting 2.0 En dan hebben we rechtsboven een foto waarin we met snapchat aan’t kl*ten waren toen Kwante bij mij op bezoek kwam in Hoenderloo, vlakbij Arnhem (daar had ik met mijn gezin een vakantiehuisje gehuurd) en dan rechtsonder nog een foto van ons samen @Scheveningen, gemaakt tijdens de meeting Boeksloeries 2.0
Dusja, de grote emo-kip dat ik ben zat alweer in tranen nu he.. Die lijst alleen al is zo mooi, maar om die foto’s allemaal bij elkaar te hebben nu vind ik echt geweldig! Ik ben enorm gek op foto’s en niks is zo mooi als zulke herinneringen te kunnen neerzetten/ophangen waardoor je er elke dag naar kunt kijken. Dankjewel lieverd!! Dankjewel voor alle leuke en mooie herinneringen die we al samen hebben gemaakt en op naar onze volgende mooie jaren!19744330Nu ga je waarschijnlijk denken; nu is het toch echt klaar? NOPE.. Ben je gek, er is nog MEER. Ik zei toch dat die box goed gevuld was 😉 hihi.. Ik het volgende cadeau is ook weer zo enorm gaaf. Het stond op mijn wishlist, maar na de al eerdere opengemaakte enveloppen waar 2 hardcovers in zaten had ik niet gedacht dat Kwante zo gek zou zijn.. maar jawel hoor, want in dit cadeau zat:
d2ffc820-007a-43ef-8946-7374a839ab3c_fotor

Nu denk je vast en zeker: whoaaa wat een hoop!!! Ja dat dacht ik dus echt!! Ik wist niet waar ik kijken moest toen er nog zo’n prachtige paperback box van de eerste drie boeken uit de mistborn serie achteraan kwam! *heeft gewoon echt tegen Kwante gezegd erna op de app dat ze gewoon gek is, helemaal gek!!* Deze stond al een tijdje op de wishlist. Na het lezen van Staalhart werd ik helemaal verslaafd aan Brandon Sanderson en deze serie lijkt me zoooo gaaf, dus ik ben echt onwijs blij hiermee!! 19744330En nee sorry dit is nog steeds niet het einde :O. ECHT NIET..
Er wachtte nog één cadeautje op me, die ik bewust voor het laatst bewaarde omdat ik op de app al gezien had dat ze er gewoon een halve rol plakband omheen gedraaid had whahaha ik wist dus dat dit even wat tijd zou gaan kosten om open te maken. Voorzichtig te werk gaande met een schaar begon ik dan te scheuren en te knippen..
91224a7d-8b0d-40e4-9d1a-c13360c14bae_fotorEn daar kwam dan deze GEWELDIGE mok uit tevoorschijn!! Waarvan ik nu dus begreep dat dit hetgeen was wat ze laatst op facebook plaatste buiten mijn weten om, wat ik dus niet mocht zien om feedback te krijgen op haar tekenkunsten hihi.. Ik las die mooie vriendschapsquote al en toen draaide ik de mok en kwam die geweldige tekening nog tevoorschijn!!! Echt hoor, als ik nog niet al een ‘blubbering, sobbing mess’ was van de eerdere cadeautjes dan was ik het nu van die mok wel geworden… Zo f*cking AWESOME!

collage_fotor_fotor
1974433088287ce4-a938-43a5-bde1-d8192a5586ba_fotorDus ehm dat ik verwend geworden ben is toch wel understatement of the year!!! Heel erg bedankt lieve,lieve Kwante!! Ik ben er onwijs blij mee, van je geweldig lieve en originele kaart tot de mok tot de boeken en kaarsje en ALLES gewoon!! Ik ga je volgende week helemaal plat knuffelen als ik je zie! LOVE YOU. Je hebt me echt TE erg verwend, weet niet wat ik moet zeggen.. <3

Liefs Melissa
Be your own kind of Beautiful…

9 Comments

 1. super lief! alvast gefeliciteerd en super vriendin!!

  1. Author

   Dankjewel!!! Jaaa, In die tijd dat ik kwante nu ken is ze echt zo’n onwijs goede vriendin geworden, ben haar zo dankbaar voor onze vriendschap <3

 2. Love you tooooooooooooooooooo!!!! Ben blij dat je happy bent met je kadootjes! Heb super zin in volgende week!!! Shieten we weer wat plaatjes en maken we nieuwe memories ♥♥
  Kwante onlangs geplaatst…De Graces – Laure EveMy Profile

 3. Zo leuk dat Kwante dit voor je heeft samengesteld. Ik vind het zelf ook tof om zulke verrassingen samen te stellen voor vriendinnen. Momenteel ben ik echt aan het nadenken om mee te doen met de Secret Santa. Eigenlijk lijkt het me vooral moeilijk om dingen te bedenken voor op mijn lijstje. Niet dat ik niets kan bedenken hoor – maar dan moet ik wel de komende maanden braaf zijn en niets van die zaken zelf kopen. 😉
  zwartraafje onlangs geplaatst…Telegram-recensiesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge