BBBookstagram!

BBBookstagram!

Untitled 3Vorig jaar heb ik een aantal maanden zelf Bookstagram Challenges georganiseerd, wat ik vol enthousiasme heb gedaan! Het was al een tijdje aan’t kriebelen om dat weer op te pakken, maar het kwam er telkens niet van. Omdat de Throne of Glass read Along vandaag van start is gegaan en ik daar samen met Annabel toch best wat tijd aan kwijt was, twijfelde ik om met de BBBookstagram challenge mee te gaan doen, want foto’s maken neemt bij mij altijd behoorlijk wat tijd in beslag haha. Maar toen de eerste dag eenmaal aangebroken was, kon ik het toch niet laten om ook mee te doen. De eerste twee weken zitten er nu op en het leek me leuk om jullie mijn foto’s te laten zien die ik al gemaakt heb so far! Deze #BBBookstagram wordt georganiseerd door Blossom Books! Doe jij ook mee?!

MELISSASBOOKWORLD @ INSTAGRAM


dag 1

 

DAG 1: TBR
Mijn Augustus TBR bestaat uit de Throne of Glass serie, want we starten 15 augustus, vandaag dus, met de read Along. Verder las ik de boeken van Mary E. Pearson al uit wat op de foto staan en wil ik eind augustus nog beginnen met A Torch against the Night van Sabaa Tahir, wat hier nog niet op de foto staat.

 

 


DAG 2: GESIGNEERD BOEKdag 2
Verdere uitleg is hier niet nodig denk ik hihi. Ik LIEF mijn gesigneerde collectie zo erg! En er komen binnenkort nog meer beauties bij want ik ga Victor Dixen nog ontmoeten deze maand, Jenny Han o.a. volgende maand en in oktober the queen herself: Sarah J. Maas, waardoor ik nog 2 gesigneerde boeken van haar erbij krijg in de collectie. I’m one happy fangirl <3

 

 

 


DAG 3: #SHELFIE
dag 3

 


DAG 4: FAVORIETE LEESPLEK
Hoewel ik altijd overal een boek bij me heb en echt overal kan lezen, is dit mijn favoriete leesplek. Thuis, tussen mijn boekenkasten in!
dag 4

 


dag 5

 

DAG 5: MEESTE BOEKEN VAN DEZE AUTEUR
De auteurs waar ik de meeste boeken van heb zijn Sarah J. Maas, Cassandra Clare, Nalini Singh en Jennifer L. Armentrout

 

 

 

 

 


DAG 6: BESTE PLOTTWIST
dag 6

 


dag 7

 

 

DAG 7: BOOKS & FLOWERS
Dit is een foto wat ik al eerder plaatste op mijn bookstagram account, maar aangezien ik op dag 7 geen bloemen in huis had en ik deze foto mooi vond, gebruikte ik hem voor deze challenge 🙂

 

 

 

 

 


dag 8

 

DAG 8: HARDBACK VS. PAPERBACK
Paperback is meestal fijner met lezen, maar hardback vind ik dan weer veel mooier om in de kast te hebben staan. En van sommige auteurs ben ik dan weer zo gek dat ik, zoals op de foto te zien is, beide edities heb hihi.

 

 

 

 

 


DAG 9: LIEVELINGSBOEK + 5 FEITJES OVER JEZELF
dag 91. Kayaking met orca’s staat op nummer 1 op mijn bucketlist. Al sinds ik klein ben heb ik een fascinatie voor deze dieren. Een aantrekkingskracht die niet uit te leggen is. Aangezien ik een voorstander ben van dieren niet opsluiten in aquaria in veel te kleine verblijven, is deze dieren bezoeken in het wild echt de grootste droom voor mij.
2. Je kunt mij midden in de nacht wakker maken voor een bord spaghetti (mama’s recept)
3. Ik spaar boekenleggers van over de hele wereld. Hoe meer, hoe beter. Ik vind het echt heerlijk om zo’n gevarieerde collectie bij elkaar te sparen <3
4. Ik wordt ‘mama’ genoemd door de beste zoon die een moeder zich maar kan wensen!
5. Als ik ergens enthousiast over ben, dan verstop je maar, want dan kan ik echt uren blijven door ratelen over dat onderwerp hihi.

 


dag 10
DAG 10: RE-READ
I love rereading. There’s always something new to discover when re-reading a book(series). Or characters you fall even harder for the second time around(when you often think you can’t fall even more in love with a character, but trust me.. you really can!).. or the third, or the fourth time around (you get my point). I for one can’t understand people who say; nah, I don’t do re-reads; there are too much other books waiting for me and once I’ve read something I don’t see why I should read it again. Of course, that’s everyone’s own opinion, but I think it’s a shame that a lot of readers don’t see the beauty of re-reading. You’re missing out a LOT hihi. Especially with series.. There’s always something you’ve missed the first time around, storywise or about the relationships between characters, or many other things. I just love to feel all the things I’ve felt the first time reading a beautiful book. Reading a good book for the first time is amazing, it truly is because then everything is still a surprise. But rereading a good book(series) is just magical. There’s always more to discover as I’ve said before and you can just keep enjoying everything all over again and again and again. Why wouldn’t anyone want to do that? To loose yourself all over again in that magical place inside a beautiful book you’ve already read once. So, yeah.. I’m all FOR re-reading 😉 Most of the books in this pic are book(series) I’ve at least reread 4 times already, some even more haha! And there’s much more I’ve re-read so far, but these are the ones I wanted to share with you.

 


DAG 11: FAVORIETE NOVELLA’S
Ik heb meerdere novella’s; van the selection serie, the goddess test serie, guild hunters serie, maar the assassin’s blade is tot nu toe van wat ik las mijn favoriet!
dag 11

 


DAG 12: REGENBOOG VAN BOEKEN
Deze uitdaging heb ik vorig jaar voor Ohmybookathon overleefd en dat was veel werk en ik had de energie niet om dat nu nog eens te doen haha. Dus heb ik de foto van vorig jaar die ik maakte, door deze challenge gebruikt!
dag 12

 


dag 13

 

DAG 13: AANRADER STANDALONE
Dan kies ik zeker weten voor Daan & Nadia van Esther Walraven. Wat een prachtig boek dat je tot in het diepst van je ziel weet te raken! De andere boeken ernaast zijn standalones die ik nog niet gelezen heb, maar waar ik wel enorm naar uitkijk! Welke kun jij hiervan echt aanraden om mee te beginnen? Let me know.

 

 

 

 


DAG 14: FAVORIETE OMSLAG
Ik vind het vreselijk om altijd een favoriet te moeten kiezen, dus was ik van plan om voor deze challenge een collage te maken. Maar toen ik deze foto nam die ik tegelijkertijd voor de #DUTCHIESreadTOG wilde gebruiken, besloot ik om hem ook te gebruiken voor de BBBookstagram challenge ipv een collage. Want zeg nu zelf, deze covers zijn toch waanzinnig gaaf of niet dan?!
dag 14


Dat waren mijn foto’s voor de #BBBookstagram so far! Het is altijd een opgave om weer nieuwe creativiteit te vinden wat betreft composities e.d. maar het is wel leuk om dan achteraf, zoals nu, de resultaten te bekijken <3. Nog 2 weken te gaan en dan zal ik weer een overzichtje plaatsen van dag 15 t/m 31!

Liefs Melissa
Be your own kind of Beautiful

3 Comments

  1. Jouw leesplekje ziet er echt zo knus en gezellig uit. Net als vorig jaar ben ik van plan om nadat de challenge is afgelopen een overzicht te posten op mijn blog. Niet al mijn volgers hebben Instagram of Twitter dus wil ik hen op deze manier ook de kans geven om de foto’s te bekijken.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Blogfeiten #4My Profile

    1. Author

      Thanks hihi, vind het ook een heerlijk leesplekje zo tussen mijn collectie in. Jaa dat is ook leuk om zo’n overzicht te plaatsen <3 Ik lig al een paar dagen achter met de BBBookstagram, dus vandaag even foto's maken hihi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge