Vorige week zette ik mijn boekgerelateerde printable sheet op de blog samen met een currently reading en een next read printable sheet, die voor iedereen te downloaden en te printen is. Deze week is het thema:


LONDON


LONDON is echt mijn meest favoriete stad ooit en hoe vaak ik er ook zou komen, ik blijf er elke keer mijn ogen uitkijken, ik ben gewoon echt nooit uitgekeken daar. Als ik aankom in de stad krijg ik echt een gevoel van; JA, dit voelt als Thuis. Wat een geweldige stad is het!!! Zowel voor sight-seeing als shoppen, maar ook om jezelf gewoon lekker met je kont te parkeren in Hyde Park met een boek en lekker te genieten van de stad om je heen. En, voor velen misschien ook niet onbekend, in oktober staat er weer een trip gepland naar London om mijn meest favoriete auteur ooit te mogen gaan ontmoeten; Sarah J Maas (eerlijk is eerlijk, ze heeft Cassandra Clare gewoon echt van mijn nummer 1 plek geknald hihi al blijft Clare met the infernal devices wel heeeeeeel kortbij Sarah staan hoor).Maar goed, genoeg onzin en back to business haha. Dit vroeg om een LONDON THEME voor de happy planner/agenda zodat ik mijn planner lekker vrolijk kan maken in de week van 6 oktober en het duidelijk is wat ik ga doen in die week, LONDONNN BABYYY. Dus voor zowel mijn mede reisgenoten die in die week naar London gaan, maar ook voor mensen die gewoon gek zijn op London en hun agenda/planner graag willen versieren met leuke london theme stickers, zijn deze printables heel geschikt! Graag hoor ik jullie feedback over de ontwerpen, of er bepaalde vormen stickers ofzo missen bv. of wat dan ook. Feedback is heel welkom! 😀 Voor nu: Veel print en knip en sticker plezier hihi.

londonVia een facebook groep kwam ik overigens bij deze link terecht:

http://plannersquad.com/ultimate-list-free-planner-printables/

Hier kun je nog veel meer gratis printables vinden!
O en nog even ter herhaling; ik wil ook op aanvraag gerust bepaalde thema’s maken. Dus zou je graag van pokémon, bloemen, bepaalde tv series of boeken of weet ik wat nog meer, graag een printable sheet willen zien? Let me know xx

Liefs, Melissa
Be your own kind of Beautiful

4 thoughts on “DIY; HAPPY PLANNER; PRINTABLES: #LONDON”

  1. Hey,,,

    ik ga in december naar London en ik ben heel hard opzoek geweest naar leuke printables voor in mijn agenda. nou zag ik net die van jouw en die wil ik eigenlijk wel gaan uitproberen want ze zijn te gek!! ik zal je een foto sturen als ik klaar ben 🙂 ik hoop dat je het leuk en goed vind….

    groetjes Cynthia

    1. Ohh wat leuk om te horen dat je de printables leuk vind 😀 Ik ben erg benieuwd naar je foto! En duhhh tuurlijk vind ik dat leuk hihi. Daarom heb ik ‘m erop gezet, om anderen blij te maken en te laten gebruiken 😀 En heerlijk vooruitzicht, in december naar London!!!! Dan is alles in kerstsfeer enz, das echt geweldig! Veel plezier al met de voorpret van het plakken in je agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Translate »
%d bloggers liken dit: