The Happy Planner


Momenteel schrijf ik mijn blog’planning’ in notitieboekjes, maar het is het toch Net niet allemaal. Het is net niet overzichtelijk genoeg enz. Toen kwam ik via een vriendin terecht bij de Happy Planner en ik was meteen verkocht! Een planner die je helemaal kunt personaliseren met stickers, add-on’s en veel meer. Ik bezocht http://scrobby.nl waar ze deze agenda’s en nog veel meer verkopen en had al snel vanalles in mijn winkelmandje staan hihi. Daarnaast ben ik gaan googelen en pinteresten om ideeën op te doen. En Wauw, ideeën genoeg opgedaan!
Onder andere deze site is ook echt een MUST om te bezoeken en op rond te snuffelen:
http://www.meandmybigideas.com/thehappyplanner/
Zo zijn er talloze filmpjes te vinden en foto’s en is er volop keus in producten om te kopen. Zelf heb ik bij de Action en aliexpress nog ingekocht, dus ik zou ook zeker die twee shops niet overslaan.

Mijn keus is uiteindelijk gevallen op deze planner:

En ik kan echt niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Ik zal wekelijks updates plaatsen met een foto verslag erbij. Op deze manier hoop ik jullie te kunnen inspireren maar ook weer inspiratie terug te krijgen via jullie :). Zo heb ik dus ook op pinterest een bord aangemaakt:
https://nl.pinterest.com/mpotgens/blog-planner/
Verder heb ik ook al meerdere gratis printables op de computer staan. Deze zal ik ook wekelijks in een artikel gaan delen met jullie. Die kun je dan zelf thuis printen en verwerken in je planner,scrapbook of wat dan ook 🙂 Om jullie een idee te geven: Hier wat voorbeeld foto’s van planners die al ingevuld zijn. #LetYourCreativityRunWild

Heb jij zelf al ervaring met de Happy Planner?
Zo ja, heb je nog leuke tips & tricks voor me die ik moet weten?

Liefs, Melissa

11 Comments

 1. Ik was deze week een aantal zaken aan het opzoeken via Pinterest en ik krijg al bijna spijt van mijn zelfgemaakte herinneringsdagboek. Voor die planners (ondermeer de Happy Planner) zijn zoveel gratis printables te vinden. Echt opvallend. Waarschijnlijk ga ik toch maar gewoon zelf stickers maken want het merendeel van die printables hebben niet de juiste maat voor mijn indeling.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #49My Profile

 2. Author

  Ja mijn oorspronkelijke plan was om zelf een planner ‘from scratch’ te maken dus ik had al geshopt bij de Action. Maar een aantal bookbuddies van me hadden dus de Happy Planner gekocht en mij ermee bekend gemaakt en toen kreeg ik echt zo’n ‘HEBBUH HEBBUH’ gevoel hahaha. Dusja, alsnog de HP gekocht met wat extra stickervellen enz erbij en dan ga ik ipv een planner from scratch DIY posts maken van de HP elke week. Op pinterest en via google zijn echt onwijs veel printables te vinden ja :O En ik begreep dat ze bij Bruna stickervellen hebben waar je op kunt printen dus hoef ik niet met lijm te gaan freubelen, maar kan ik ze gelijk als stickers gebruiken. Dus ben benieuwd. Ik ben iig erg enthousiast om eraan te kunnen beginnen 😀 Ik zag op de HP facebookpagina een programma voorbij komen waarmee ze zelf printables maken, weet de naam even niet meer. Kan het opzoeken als je wil?
  melissasbookworld onlangs geplaatst…The Happy PlannerMy Profile

 3. Ik gebruik lekker saai een notitieboekje voor alles blog gerelateerd met wat kleurtjes, maar verder niet. Dat werkt voor mij het beste want anders dan vind ik het al snel onoverzichtelijk worden. Visual overload om zo maar te zeggen. Voor andere dingen gebruik ik nu nog mijn 2016 agenda want ik vind het zonde om het niet meer te gebruiken. Maar voor volgend jaar wil ik dan misschien wel een planner aanschaffen.
  Annemieke onlangs geplaatst…TTT #50 – Most Anticipated Releases for the Second Half of 2016My Profile

  1. Author

   Momenteel gebruik ik ook notitieboekjes ja. Ik principe kun je de happy planner zo rustig of druk maken als je zelf wil. Leeg is hij al heel mooi bv. Maar het is wel even een investering hihi. Ik gebruik nu een paar notitieboekjes die ik laatst bij de Lidl tegenkwam voor 5euro samen. De HP kost los al tegen de 30, laat staan nog dingen wat je erbij koopt hihi. Maar ik vind het heerlijk om zulke dingen te doen dus voor mij is het t geld wel waard

 4. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en dankzij jou heb ik hem dus ook en ben ik dus ook verslaafd!
  God ik zit non-stop te knutselen alsof ik niet veel meer te doen heb hihi
  Kwante onlangs geplaatst…1000 Vragen aan Jezelf #41My Profile
 5. Hi, ik zou wel graag pagina’s willen ween waar ik stickers vandaan kan halen voor de happy planner

  Alvast bedankt,
  Karin

  1. Author

   Hoi Karin,

   Sorry voor de late reactie!
   Je zou eens bij een Pipoos kunnen kijken, een Zeeman of Wibra. Online zou je ook via Aliexpress kunnen kopen bv. Het ligt er net aan wat voor soort stickers je zoekt natuurlijk, maar je zou ook specifiek op zoek kunnen gaan naar stationary winkels online, die hebben vaak ook hele leuke stickers! Een hema bv. ook en ook bij Action zijn vaak leuke stickers te vinden.

   Wat ik zelf vooral fijn vond om te doen bij de Happy Planner was het printen van eigen plaatjes. Ik kocht stickerpapier via 123inkt.nl en dan printte ik happy planner lay-outs, knipte ik uit en dan plakte ik ze in, ideaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge