WRAP-UP mei 2016

En nu schrijf ik alweer de wrap-up van Mei, wat vliegen de maanden voorbij! Waar ik in de wrap-up Untitled 2van vorige maand nog vrolijk vertelde dat we in december ons tweede kindje zouden krijgen, werd de maand Mei de maand waarin ik in het ziekenhuis terecht kwam en een curettage moest ondergaan 🙁 Op persoonlijk vlak heb ik dus helaas geen leuke maand achter de rug.. Mei was voor mij wel een goede boekenmaand. Ik kocht en kreeg ongelooflijk veel boeken zoals te zien was in de bookhaul post, die je HIER vind. En daarnaast las ik ook nog redelijk wat boeken; 14 stuks, waarvan ik A Court of Mist and Fury zelfs 2x achter elkaar las. Verder introduceerde ik nog wat nieuwe items op de blog en kwamen er Tag Time Tuesday’s en nog veel meer andere posts online, die je hieronder nog kunt terugvinden! Maar eerst een mooi overzichtje van mijn gelezen boeken van de maand mei. Wat zaten er prachtige boeken tussen!!!


A COURT OF MIST AND FURY van Sarah J. Maas
HET boek waar ik al maanden naar uitkeek. Waarvan ik had verwacht dat het nooit beter zou kunnen zijn dan wat Sarah J. Maas al eerder schreef. Maar eigenlijk had ik er niet versteld van moeten staan dat ze met A Court of Mist and Fury nog beter werk neerzette als wat ze al eerder deed. Dit is by far een van mijn meest favoriete boeken ooit geworden met de meest favoriete personages ooit! Wat een AMAZING boek, pure perfectie!! mijn Recensie lees je HIER.


DID I MENTION I LOVE YOU? van Estelle Maskame
Deze kreeg ik via Jenny doorgestuurd die bij de brainstorm van Uitgeverij Moon was geweest en dit boek mee naar huis kreeg. Ze had hem zelf al gelezen en was er razend enthousiast over dus ik ben ook vrij snel begonnen met lezen. Een heerlijke read, waar je doorheen vliegt en ik had hem binnen een dag uit! Mijn recensie vind je HIER.


DID I MENTION I NEED YOU? van Estelle Maskame
Nadat ik Did I mention I love you? uit las bestelde ik boek 2 direct, want ik wilde gewoon zo snel mogelijk doorlezen. Zodra hij binnenkwam, las ik ook dit boek weer binnen een dag uit. Dit was ook weer zo’n boek waarin je gewoon niet kunt stoppen met lezen. En dit boek eindigde met zo’n heftige cliffhanger waarvan mijn hart nog steeds niet bekomen is. Nu de dagen aftellen tot juli en boek 3 uit komt! Mijn recensie van dit boek vind je HIER


A TIGER’S CURSE van Colleen Houck
Het eerste boek in de Tiger’s Curse Saga die ik in de maand mei heb gekocht. Een hele leuke read vol met avontuur, geweldige personages, heerlijke dialogen en romantiek! Mijn recensie van dit boek vind je HIER.


VAMPIRE ACADEMY SERIE van Richelle Mead
Deze serie is een van mijn meest favoriete series ooit en dit was dan ook alweer de 4e keer geloof ik? Dat ik hem las. Weer net zo verslavend goed als de eerste keer dat ik de serie las en ook nu nog steeds kon ik de boeken niet wegleggen en las ik ze alle 6 achter elkaar uit binnen een week. Een recensie van deze serie zal nog een keer online komen, maar daar moet ik me echt eens goed voor gaan zitten, want ik heb ZOVEEL LIEFDE voor deze boeken dat ik nog heel hard moet nadenken over hoe ik deze boeken ga recenseren..


WAIT FOR YOU van J.Lynn/Armentrout
Nadat ik al vele bookbuddies deze serie zag lezen en ik maar telkens over deze Cam bleef lezen begon ik er ook uiteindelijk maar eens aan en ik raakte ook net als hun verslaafd aan Cam, vanaf het eerste moment.. Het is weer een heerlijke schrijfstijl, zoals ik niet anders gewend ben van deze schrijfster en ze weet me elke keer weer in te pakken met haar boeken. 


GA VOOR MIJ van J.Lynn/Armentrout
Dit boek vond ik misschien zelfs wel NOG leuker dan Wait for You. Verslavend goed weer <3 Recensie volgt snel!


FRIGID van J.Lynn/Armentrout
Ik ga mezelf een beetje herhalen nu haha want net als de Wait for you boeken die ik al las, was ik ook hartstikke gek op Frigid. Frigid en Scorched vond ik misschien zelfs nog wel leuker dan de Wait for You boeken die ik al las.. Van Frigid schreef ik ook al gelijk een recensie! Deze vind je HIER


SCORCHED van J.Lynn/Armentrout
Een heel ander verhaal dan Frigid en dat was ook weer geweldig! Andere personages en het terugkeren van de personages uit Frigid. Ik heb weer gesmuld! Recensie volgt snel.


THE SECRET OF ELLA AND MICHA van Jessica Sorensen
Deze krijgt van mij 3 sterren. Ik vond hem vermakelijk om te lezen, maar ik vond toch op een of andere manier dat de personage ontwikkeling niet echt goed tot stand kwam. Kan mijn vinger er niet goed op leggen. Ik miste gewoon wat.. Voor mij één van de mindere New Adult boeken die ik tot nu gelezen had.


 Verder plaatste ik nog:
(titels zijn aanklikbaar en dan wordt je gelijk door gelinkt naar de pagina)

PERSONAL:
1000 vragen aan jezelf #4
1000 vragen aan jezelf #3

TAG TIME TUESDAY:
The Ultimate Book TAG #2
The Ultimate Book TAG #1

GASTBLOG:
Alles wat je lief is + Winactie door Fleur Stiels
I am number four door Niels Demarré
Brainstorm bij Uitgeverij Moon door Jenny Buijs
Be my Guest: gastartikelen schrijven op mijn blog

WISHLIST WEDNESDAY:
#2
#1

BOOKHAUL + WRAP UP:
BOOKHAUL mei 2016
BOOKHAUL april 2016
WRAP UP april 2016

BOEKENLEGGERS: Mijn collectie + tips om te sparen!Er is dus veel gebeurd en gedaan in de maand Mei..
In juni mogen we uitkijken naar onze vakantie en gaan we lekker als gezin even samen genieten van een weekje weg <3
Wat lazen jullie afgelopen maand en welk boek was daarvan je favoriet?

Liefs Melissa

 

5 Comments

 1. Oh zeg melissa wat vreselijk voor je persoonlijk. Maar er zaten wel wat pareltjes bij in je leesmaand!

  1. Author

   Ja, bepaalde dagen wil ik inderdaad liever vergeten brr.. Maar ook dat zijn dingen wat helaas erbij horen in het leven. Kunnen we niks aan doen 🙁 Maar ik heb inderdaad wel ongelooflijk leuke boeken gelezen de afgelopen maand! A Court of Mist and Fury was de topper 😀 Jij nog wat leuks gelezen afgelopen maand?

 2. Knuffel. Ik vind het vreselijk voor je. Ik had al een beetje het gevoel toen ik wat van je berichtjes voorbij zag komen, maar ik dacht ik ga het niet vragen, want het is al moeilijk genoeg. Heel veel knuffels. <3
  Boeken kunnen een goede troost zijn. En zo te zien heb je wel wat leuke boeken gelezen van de maand.
  Annemieke onlangs geplaatst…May Wrap Up and June TBRMy Profile

  1. Author

   Dankje, superlief berichtje!!! <3 Doet goed 😀 En ik heb inderdaad een paar hele leuke boeken gelezen, het was een goede boekenmaand! 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge