WISHLIST WEDNESDAY: #1

Ja, WEER een nieuw item op de blog! Ik kwam via een vriendin van mij, Jenny, op haar oude blog terecht waar ik een artikelneed more bookstegenkwam genaamd Wishlist Wednesday.. Dat trok gelijk mijn aandacht! Ik schrijf regelmatig posts over pre-orders die ik mag verwachten en boeken waar ik naar uitkijk. Maar achter de schermen heb ik dus nog op Bol.com, The bookdepository en Goodreads lijsten en lijsten met boeken die ik nog allemaal zo graag aan mijn collectie zou willen toevoegen.. En deze blijven dagelijks, ja echt dagelijks, groeien. Het leek me dus ontzettend leuk om dit samen met jullie te gaan delen. Ik heb natuurlijk Jenny eerst geraadpleegd, want wil niet zomaar plagiaat plegen 😉  Dus vanaf nu zal er elke woensdag een Wishlist Wednesday post verschijnen waarin ik jullie een kijkje geef in mijn To Buy – lists. Zo kan ik nog wat meer kwijlen over de beauty’s maar ook misschien wel weer anderen inspireren. Ja ik spoor mensen nogal graag aan tot het kopen van boeken.. #SorryNotSorry hihi. Maar natuurlijk zou ik het ook altijd leuk vinden om ook weer van anderen aanraders terug te krijgen bv. Ik hoop in ieder geval dat jullie er net zo naar gaan uitkijken als dat ik zelf doe. Ik ben in ieder geval al heel enthousiast met de eerste begonnen, die dus de aftrap mag gaan geven in dit nieuwe Item op de blog..


Het was lastig kiezen hoor; waar ik mee zou gaan beginnen in deze eerste post. Ik begin met een serie die op mijn MEEST GEWILDE BOEKEN lijst staat bij Bol. Deze kwam ik laatst bij een booktuber tegen en na wat google werk verricht te hebben besloot ik om ze gelijk toe te voegen aan mijn To Buy list, hardcover. Want deze boeken zien eruit alsof ze in hardcover gewoon echt zo supermooi zijn.. *Komt mijn hardcover fetish gelijk naar boven, kwijll* En aangezien het verhaal me echt HEEL ERG aanspreekt, heb ik dat geld er tzt wel voor over.

** the FALLING KINGDOMS SERIE van Morgan Rhodes

12954620In the three kingdoms of Mytica, magic has long been forgotten. And while hard-won peace has reigned for centuries, a deadly unrest now simmers below the surface. As the rulers of each kingdom grapple for power, the lives of their subjects are brutally transformed… and four key players, royals and rebels alike, find their fates forever intertwined. Cleo, Jonas, Lucia, and Magnus are caught in a dizzying world of treacherous betrayals, shocking murders, secret alliances, and even unforeseen love.

The only outcome that’s certain is that kingdoms will fall. Who will emerge triumphant when all they know has collapsed?
It’s the eve of war…. Choose your side.

Princess: Raised in pampered luxury, Cleo must now embark on a rough and treacherous journey into enemy territory in search of magic long thought extinct.
Rebel: Jonas, enraged at injustice, lashes out against the forces of oppression that have kept his country cruelly impoverished. To his shock, he finds himself the leader of a people’s revolution centuries in the making.
Sorceress: Lucia, adopted at birth into the royal family, discovers the truth about her past—and the supernatural legacy she is destined to wield.
Heir: Bred for aggression and trained to conquer, firstborn son Magnus begins to realize that the heart can be more lethal than the sword….Het volgende boek kwam ik per toeval tegen op Bol toen ik aan’t neuzen was tussen de ‘te reserveren boeken’ en een boek als dit; met zo’n intrigerende cover en zo’n samenvatting.. Da’s gewoon een MOET IK HEBBEN- boek. Die ging dus gelijk naar mijn MEEST GEWILDE BOEKEN lijst hihi. Dit is het eerste deel in een serie, waarvan een tweede boek is aangekondigd maar nog geen titel ofzo van bekend is.

** THE CROWN’S GAME van Evelyn Skye

26156203Vika Andreyeva can summon the snow and turn ash into gold. Nikolai Karimov can see through walls and conjure bridges out of thin air. They are enchanters—the only two in Russia—and with the Ottoman Empire and the Kazakhs threatening, the Tsar needs a powerful enchanter by his side.And so he initiates the Crown’s Game, an ancient duel of magical skill—the greatest test an enchanter will ever know. The victor becomes the Imperial Enchanter and the Tsar’s most respected adviser. The defeated is sentenced to death. Raised on tiny Ovchinin Island her whole life, Vika is eager for the chance to show off her talent in the grand capital of Saint Petersburg. But can she kill another enchanter—even when his magic calls to her like nothing else ever has?

For Nikolai, an orphan, the Crown’s Game is the chance of a lifetime. But his deadly opponent is a force to be reckoned with—beautiful, whip smart, imaginative—and he can’t stop thinking about her. And when Pasha, Nikolai’s best friend and heir to the throne, also starts to fall for the mysterious enchantress, Nikolai must defeat the girl they both love… or be killed himself.
As long-buried secrets emerge, threatening the future of the empire, it becomes dangerously clear…
the Crown’s Game is not one to lose.


** THE GRYPHON SERIES van Stacey Rourke
Deze serie staat al een eeuwigheid op mijn bookdepository wishlist, maar telkens blijf ik toch anderen boeken naar voren schuiven als ik iets nieuws koop. Ik heb mezelf beloofd dat ik deze serie in ieder geval nog probeer dit jaar te kopen hihi..

12995248All 18-year-old Celeste Garrett wants is to head off to college and make those fun, yet ill-advised, choices college kids are known for. And maybe to spend some time with the hot cameraman she just met. Instead, because of a pact her ancestors made in the 17th century with a mythical creature, she has to save the world.

While normal kids are slamming energy drinks and cramming for exams, Celeste will get her adrenaline rush fighting a fire breathing dragon. She wants to meet friends in the quad to exchange lecture notes, but first she must exchange blows with a shapeshifting demon on the rooftop. Life isn’t always fair for a superhero, but at least she doesn’t have to do it alone. With her brother and sister as sidekicks, they alternate between saving lives and getting on each others’ nerves. Together the trio encounters unspeakable odds, mystical forces and comes face-to-face with an image that will haunt them forever—their grandmother in a leopard print bikini.Dat zijn mijn 3 keuzes voor deze week! Iemand die een van deze boeken al gelezen heeft? Ik hoor het graag!!

Liefs, Melissa

11 Comments

  1. Author

   jaaaa dit is gewoon even een schrikkeljaar voor je 🙁 Maar komt wel weer goed schatje! Ze zijn echt gaaf he! Ik wou dat ik ook een bodemloze put met centjes had haha..

 1. Hier ligt het eerste boek van de falling kingdoms reeks klaar om gelezen te worden. Ik ben alvast benieuwd.

 2. Ik heb de eerste twee delen van The Falling Kingdoms serie gelezen maar ze vielen mij eerijk gezegd een beetje tegen. Maar de covers zijn super. The Crown’s Game staat ook nog op mijn lijstje. 🙂
  Annemieke onlangs geplaatst…Happy 1 Year A Dance with BooksMy Profile

  1. Author

   aaaah zo jammer dat ze je tegen vielen 🙁 De covers zijn inderdaad geweldig ja. Ik zal sowieso denk ik eerst alleen boek 1 bestellen en dan de rest erna voordat ik dalijk de hele serie koop en het misschien niks zou vinden. The Crown’s game .. die lijkt me inderdaad zo gaaf ook ja 😀 <3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge