| AWARDS | The Entertainer Award

Untitled 2_Fotor.jpg


Ik werd door Leanne van NeverTrustABooknerd hiervoor genomineerd, waarvoor mijn dank. Vergeet zeker niet bij haar een kijkje te nemen, haar blog is geweldig! 


 

IK NOMINEER BIJ DEZE DE VOLGENDE BLOGS:
regels

Kwante in Wonderland
– Nakita’s Library
Pluizenbol
Het Leven van een Boekenworm
Maraudersreview
Mission Book
Evelien van Bookloverssblog
Kimberley van Coffee & Bookpages


1.jpg
Ik ben gestart met bloggen omdat ik het heerlijk vind om dingen van me af te kunnen schrijven. En voornamelijk als het dus gaat om boeken en alles er omheen. Want ik ben echt een FANGIRL in hart en nieren hihi. Ik ben dan ook echt niet te stoppen als ik eenmaal begin te praten/schrijven over favoriete boeken. Denk dat er ondertussen genoeg bookbuddies zijn die wel kunnen beamen dat ik nogal enthousiast kan zijn 😉 
Ik hield van jongs af aan al dagboeken bij wat ik altijd VOl schreef over vanalles en nog wat en uiteindelijk groeide dat uit tot een idee om te gaan bloggen toen ik ouder werd. Ik ben er door de jaren heen al vaker mee gestart en telkens maar weer mee gestopt omdat het gewoon niet lekker ging. Ik was er gewoon nog niet aan toe denk ik dan, had niet genoeg rust in mijn hoofd. Nu ben ik echt voor de volle 100% gegaan ervoor en ik vind het echt heerlijk om te bloggen. Ik ga de blog binnenkort langzaamaan uitbreiden met Film recensies en ook blogposts over mijn personal life. Dus dan komen er bv. verslagen over dagjes uit zoals het YALfest binnenkort en de Bookblogger Picknick in juni, enz. Maar, als het leuk genoeg is om over te schrijven, ook niet boek gerelateerde posts. Daar moet ik nog even goed over gaan denken, hoe ik dat tzt invulling ga geven 🙂 Maar voor nu, blijf ik gewoon lekker bloggen. Proberen te groeien en de blog een mooie invulling te gaan geven zodat het ook voor lezers fijn is om te blog te bezoeken. Feedback is dus ook Altijd welkom, aangezien ik best onzeker ben en vaak aan mezelf twijfel.. Ik begon voornamelijk voor mezelf met bloggen, maar ik vind het toch echt heerlijk om met mijn enthousiasme anderen aan te steken, dus ik vind het fan wel fijn als ze de blog ook leuk vinden.


2.jpg 
Dit vind ik dus echt ongeveer de ergste vraag wat je me als boekenliefhebber kunt vragen.807066.gifWant hoe kun je in godsnaam nu kiezen welk boek je meest favoriete boek is… Ik heb zeker mijn favorieten, maar om nu echt maar 1 te kiezen.. Dat is gewoon onmogelijk. Sowieso ben ik echt een Mood lezer en ligt het dus heel erg aan mijn emotionele welzijn op dat moment of een boek me wel of niet raakt en hoe ik het dan precies ervaar. Zo kan ik een boek nu lezen en het maar ‘meh’ vinden en over een paar maanden nog eens herlezen en helemaal te gek vinden! Ik heb wel duidelijke voorkeuren wat betreft genres. Zo lees ik het liefst erotische paranormale boeken (dus met Fae’s, engelen, vampieren, enz.), Young Adult en New adult. En daarbinnen heb ik dan ook zeker lijstjes met mijn favorieten erin. Ik zal van elk genre een aantal series/boeken neerzetten waar ik sowieso helemaal weg van ben, maar er zijn er zoveel dat ik gewoon ergens even een grens moet trekken. Ik heb het afgelopen 1,5 zo waanzinnig veel goede boeken gelezen dat het gewoon onmogelijk is om te kiezen eigenlijk.. Maar dan heb je een idee van wat ik gewoon het liefst lees.


Young Adult:
– The Infernal Devices van Cassandra Clare

– Penryn and the End of Days van Susan Ee
– LUX serie van Jennifer L. Armentrout
– alle boeken van Sarah J. Maas
– Vampire Academy van Richelle Mead
New Adult:
– Ten Tiny Breaths serie van K.A. Tucker

– Starcrossed serie van Leisa Rayven
– November 9 van Colleen Hoover
Erotische (Paranormal) boeken:
– The Fae Chronicles van Amelia Hutchins

– Guild Hunter serie van Nalini Singh
– First touch van Laureling Paige


3.jpg
Omdat ik niet weet of deze vraag boekgerelateerd moet zijn of niet ga ik het twee antwoorden geven.
Boekgerelateerd: Ik haat het als ik een waanzinnig goed boek lees en dan nog een jaar ofzo moet wachten op een vervolg!!! En ik haat het nog erger als die sequel dan ook nog tegen zou vallen, wat gelukkig niet heel vaak voorkomt maar toch..

Niet-boekgerelateerd: ik haat neppe mensen. Mensen wat over andermans rug hogerop willen komen, die andere mensen misbruiken. Alles maar doen voor zichzelf en een ander niks gunnen. Dat haat ik echt..


4.jpg
Dat is een moeilijke, want ik ben namelijk ontzettend gek op eten. Eigenlijk alles wel haha. Ik houd ontzettend van snoepen, maar ben ook gek op middag eten. Van soep tot hollandse kost. En ik ben met name gek op Italiaans eten. Je kunt me echt elk moment van de dag en nacht blij maken met spaghetti hihi.


5.jpg
Natuurlijk komt hier op de eerste plaats Lezen te staan. Maar ik heb de laatste maanden vaak de concentratie niet om te lezen en een boek uit te krijgen.. 
Ik ben ook ontzettend Film en Tv serie verslaafd, al vanaf jongs af aan, dus dat doe ik ook graag in mijn vrije tijd. Verder breng ik graag tijd door met mijn gezin. En ik heb jarenlang een eigen paard gehad. Paarden waren voor mij dus ook echt een heerlijke vrije tijdsbesteding. Momenteel is dat niet meer aanwezig in mijn leven, maar in de toekomst hopelijk wel weer. Verder ga ik regelmatig lekker hier de heide in om een stuk te wandelen.


Dat was het weer voor deze keer.
Voor de genomineerden: succes met het invullen 😀

Liefs, Melissa

 

 

3 Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge