| AWARDS | LIEBSTER AWARD

Liebster-Award
Ik werd door Nakita’s library genomineerd voor de Liebster Blog Award!
Heel erg bedankt voor deze nominatie!


De Liebster Award is een Award die onder bloggers doorgegeven wordt. Het is bedoeld om voornamelijke nieuwere blogs onder de aandacht te brengen.
De blogger die jou genomineerd heeft, stelt 11 vragen aan jou en dan moet je deze beantwoorden. En daarna ben je zelf aan de beurt om nieuwe bloggers te nomineren en 11 vragen voor hun te bedenken. Ik ga vol enthousiasme hiermee aan de slag!


1. Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Ik merkte dat ik met mijn enthousiasme rondom boeken op facebook niet genoeg ruimte had om mijn gedachtes en gevoelens kwijt te kunnen. Als ik namelijk eenmaal begin over een boek, dan ben ik een ‘unstoppable train’ haha. 
Ik had al eerder een start gemaakt met een blog, maar daar was ik snel mee gestopt. Ik was er op dat moment toch nog niet aan toe. Laatst kreeg ik in één keer zo’n opleving van: Ja, nu wil ik beginnen! Ik kwam al snel met de eerste ideetjes en ging vol enthousiasme aan de slag. Ik vind het heerlijk om recensies te schrijven over de boeken die ik lees, ook al ben ik pas net bezig en ook erg onzeker over mijn ‘schrijfstijl. Maar ik vind het gewoon hartstikke leuk om anderen met mijn boekenliefde te besmetten en om gewoon te kletsen met anderen over boeken. En met een blog hoop ik het bereik nog groter te maken en nog meer mensen enthousiast te maken. En via deze weg ook zelf nog meer bekend te raken met de boekenwereld, bloggers wereld en alles eromheen.

2. Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik was tot november ’14 teamleider bij een AH. Vanaf november ’14 ben ik gestopt met werken en overgestapt op volledig huis mama zijn. Hierdoor ben ik in de mogelijkheid om nog meer bezig te zijn met boeken, dus daar hoor je mij niet over klagen 😉

3. Wat is je favoriete serie voor boeken?
Wauw, eerlijk.. ik haat zulk soort vragen haha Want het is zo vreselijk om een keus te moeten maken tussen al dat moois wat ik ondertussen al gelezen heb!
Dus, ik ga dan maar een soort van top 5 maken zodat ik niet helemaal doordraai haha.
– The infernal Devices van Cassandra Clare
– LUX serie van Jennifer L. Armentrout
– Vampire Academy van Richelle Mead
– Daughter of smoke and bone van Laini Taylor
– Alle boeken van Sarah J. Maas

4. Wat is je favoriete Quote?
Toevallig werd ik door een vriendin getagd voor de #QuoteChallenge waarbij ik nu 3 dagen achter elkaar 3 quotes per keer op een rij moet zetten. Vandaag heb ik de eerste online gezet, deze is HIER te vinden.

5. Wat is je favoriete blog en waarom?
Er zijn een aantal blogsites waar ik regelmatig kijk en de posts van volg. Als ik dan toch eentje moet noemen, ga ik Kwante in Wonderland in het zonnetje zetten. Een diverse blog wat over boeken, films en tv series gaat en nog veel meer. Geweldige layout en gewoon een mooi uitgebreide blog. Vele leuke extra’s zijn er te vinden. Elke post is gewoon superleuk om te lezen en ik kijk elke keer weer uit naar een nieuwe post! Wat zij van haar blog binnen een jaar heeft gemaakt, heb ik echt respect voor! Het is gewoon echt, origineel en een genot om te zien/lezen <3  Maar er zijn zeker nog meer blogs die ik heel graag lees!!

6. Heb je plannen voor je blog?
Ja, zeker weten! Op welk termijn ze uitgevoerd gaan worden, weet ik nog niet. Maar voorlopig gewoon even rustig door gaan met recensie schrijven en het uitbreiden van bepaalde pagina’s. Ik wil tzt ook wel uitbreiden van boeken naar tv series,films, enz. Maar voor nu is het prima zo. Ik moet niet teveel in 1x willen 😉 Ik wil ook zeker nog een keer overstappen op een eigen Domein. Verder ben ik ook druk bezig om naast recensies de blog op te vullen met andere interessante en leuke pagina’s/posts zoals Bookhauls, wrapups, winacties, enz.

7. Wat is je mooiste moment dat je gehad hebt dankzij het bloggen?
Oké wauw dat is een lastige vraag, want ik ben echt pas een paar weken bezig. Ik denk dan wel sowieso de positieve reacties die ik kreeg toen ik de blog startte (dat mensen bv. zeiden dat ze al aan’t wachten waren dat ik ging bloggen) en de positieve reacties op mijn eerste recensies. Ik ben erg onzeker en vond het fijn om te horen dat anderen mijn posts toch leuk vonden om te lezen 🙂

8. Wat is je favoriete film?86f27fe97e9decbaffc34cc8b82cb3b7
HELP! Dat is weer zo’n onmogelijke vraag haha. Want ik heb zoveel favoriete films..
Zo ga ik standaard naar de bios als er een MARVEL of DC COMICS film uitkomt. Ik ben, kan ik gerust wel zeggen, verslaafd aan hun films en ook TV series. Daarnaast ben ik nog steeds gek op Disney films. Daar ben je gewoon echt nooit te oud voor 😉
Verdere films die ik al ontzettend vaak gekeken heb; Titanic, ben de tel verloren na 120x.. Armageddon, ook hier de tel verloren. Man in the iron mask (ik vind Leo gewoon echt zo’n goede acteur en een genot om gewoon aan het werk te zien en de MUZIEK in deze film.. kippenvel!!!) Maar MARVEL en DC COMIC blijft toch wel bovenaan het lijstje staan.

9. Hoe ben je begonnen met lezen?
Ik lees al echt sinds ik me kan herinneren. Ik las thuis altijd graag Disney boekjes toen ik nog heeeel jong was. Ik rende elke vrijdag halsreikend naar de biebbus als deze bij school stopte. Ik was ook verslaafd aan informatie boeken (nog steeds), strips maar ook enge boeken zoals de griezelbus en later de kippenvel boeken. In mijn tienerjaren las ik een stuk minder.. andere interesses enz ;).. Maar helemaal stoppen met lezen heb ik nooit gedaan.
Ik ging vooral thrillers en romans lezen toen ik weer begon met lezen en langzaam vloeide dat over in Young adult en Erotische romans. Nu ook New Adult en Erotic Paranormal..
042f59b6e3f014c43a5f9a4dd958e567.gifIk kan dus zeggen dat ik echt een boekenworm in hart en nieren ben, zolang ik me al kan herinneren! And I’m proud of it 😉

 

 

 

10. Wat vinden je vrienden ervan dat je blogt?
Zoals ik al zei, ik kreeg positieve reacties dus ik ga er vanuit dat ze het dan leuk vinden hihi 😉 Ik vraag een aantal ook altijd om feedback 😀

11. Heb je leuke mensen ontmoet dankzij het bloggen en leuke meetings gehad? Zo ja, met wie?
ik blog nog niet lang genoeg om echt via de blog al naar meetings te zijn geweest enz. Via de facebook pagina’s heb ik wel al ontzettend veel geweldige mensen leren kennen! En ik ben ervan overtuigd dat ik met de blog nog meer lieve mensen ga ontmoeten <3


Nu is het mijn beurt om andere bloggers te nomineren!
Ik nomineer
Portable Magic 
Maraudersreviews 
All the legends are true
Story Addict


Jullie mogen de volgende vragen beantwoorden:
1. hoeveel boeken telt je collectie momenteel? En waar heb je dan het meeste van; Young adult, new adult, romans, enz?
2. Wat is naast boeken kopen nog een verslaving/hobby van je?
3. Waarom begon je met bloggen?

4. Welke boeken die dit jaar released worden kijk je naar uit?
5. Welke boekenseries zou jij als eerste aanraden aan iemand die op zoek is naar een geweldige YA serie?
6. welke auteurs heb je al ontmoet of zou je het liefst willen ontmoeten?
7. Wat is je favoriete kook/bakrecept?

8. Wat is jouw guilty pleasure?
9. Waar heb je een grote hekel aan?
10. Wat zijn je doelen voor je blog?
11. Waar zou jij ten alle tijde wakker voor gemaakt kunnen worden?


Veel SUCCES!
Liefs, Melissad4d23328a5b16c96b25c2962472ba290

 

 

5 Comments

  1. Leuk, ik kende deze award nog niet! Ik kom net kijken in de blogwereld, dus ook leuk om zo eens door het ‘blognetwerk’ heen te klikken 🙂 Gefeliciteerd met je nominatie ;D (and keep up the good work!)

    1. Bij deze nomineer ik jou ook!!! Ik zal je morgen toevoegen en je kunt als je het leuk vind al starten met de post xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge